Arkeen voimaa -itsehoidon kurssi

Kaipaatko tukea arjen haasteisiin? Haluatko lisätä omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi?

Kenelle?

Arkeen Voimaa -ryhmätoiminta on tarkoitettu sinulle, jolla on jokin arjen sujuvuutta haittaava ongelma, kuten pitkäaikaistyöttömyys, yksinäisyys tai oma tai läheisen pitkäaikaissairaus. Kaikki nämä ongelmat aiheuttavat samankaltaisia oireita, kuten esimerkiksi kipua, uupumusta, unettomuutta tai aloitekyvyttömyyttä.

Miten?

Arkeen Voimaa -ryhmässä etsitään keinoja, joiden avulla voit tehdä myönteisiä muutoksia elämässäsi ja autetaan näiden muutosten ylläpitämisessä. Ryhmä kootaan samankaltaisia oireita kokevista ihmisistä, jotka jakavat keskenään ideoita ja kannustavat toisiaan.

Ryhmässä opit suunnittelemaan omaa toimintaasi ja tekemään pieniä muutoksia tehdäksesi arjestasi sujuvampaa. Apunasi toimivat itsehoidon työkalut, esimerkiksi toimintasuunnitelman teko, ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot, arkiliikunnan lisääminen, terveyttä edistävä syöminen ja vuorovaikutustaidot, joihin kaikkiin ryhmässä tutustutaan esimerkkien ja harjoitusten avulla. Saat tukea toisilta ryhmäläisiltä, mielialasi kohoaa ja yksinäisyytesi lievenee.

Milloin?

Ryhmä kokoontuu kuuden viikon ajan kerran viikossa 2,5 tuntia kerrallaan. Ryhmiä ohjaavat Arkeen Voimaa –ohjaajat, jotka ovat itse ensin osallistuneet ryhmään ja sen jälkeen kouluttautuneet ohjaajiksi. Ryhmien toiminta perustuu luottamukselliseen vuorovaikutukseen osallistujien kesken. Vapaalle keskustelulle on aikaa tauolla, jolloin on kahvitarjoilu. Ryhmät ovat maksuttomia.

Kaarinassa ensimmäinen Arkeen voimaa -ryhmä aloittaa lokakuussa 2021. Ensimmäinen ryhmä on jo täynnä, mutta lisäämme tänne ilmoittautumislinkin, kun uusi ryhmä on alkamassa. 

Täältä voit lukea lisää Arkeen voimaa -toiminnasta

Lisätietoa saat Kaarinan ArVo -yhdyshenkilöltä

Jaa