Kaarinakoti

Asuminen Kaarinakodissa

Kaarinakoti sijaitsee kauniissa merellisessä ympäristössä Voivalan alueella.

Toimimme vuonna 1979 rakennetussa kaksikerroksisessa rakennuksessa, jossa on 43 yhden hengen huonetta.

Asukashuoneet ovat noin 16 neliön kokoisia yhden hengen huoneita sisältäen oman wc:n. Huoneen kalustukseen kuuluu hoivasänky ja vuodevaatteet. Muuten asukkaat kalustavat huoneensa itse ja tuovat omat merkatut vaatteensa.

Molemmissa kerroksissa on kodinomaiset oleskelutilat, joissa asukkailla on mahdollisuus ruokailuun ja muuhun yhdessäoloon.

Alakerrassa on sauna ja jalkojenhoitohuone, jotka ovat mahdollisuuksien mukaan kummankin osaston käytössä. Ympäristömme mahdollistaa esteettömän ulkoilun.

Asukas maksaa vuokran, ruokahuoltomaksun sekä tulojensa perusteella määriteltävän kotihoitomaksun.

Arki Kaarinakodissa

Asukkaille tarjotaan ihmisläheistä, turvallista hoivaa ja huolenpitoa elämän loppuun asti. Tärkeää on tuntea asukkaan aiempi historia ja elämäntavat.

Hoitajamme huolehtivat perushoidon lisäksi lääkehoidosta, lääkkeiden tilauksesta ja reseptien uusimisista. Tilaamme myös vaipat ja hoitotarvikkeet tarpeen mukaan. Terveyskeskuksen lääkäri käy kerran viikossa talossamme konsultaatiokäynnillä.

Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan mahdollisimman pitkään, mutta omien voimavarojen ehtyessä annamme kaiken mahdollisen avun ja tuen arjesta selviytymiseen. 

Asukkaille järjestetään myös virkistys- ja viriketoimintaa: musiikki-, laulu- ja liikuntatuokioita, muisteluhetkiä, hartaustilaisuuksia, karvakavereiden vierailuja, lukulähettitoimintaa. 

Omaiset ovat tärkeä osa asukkaidemme arkea ja kannustammekin heitä vierailemaan Kaarinakodissa mahdollisuuksiensa mukaan.

Kaarinakoti yhteystiedot

Postiosoite

Ruokokatu 10
20780 Kaarina

Puhelin
Yksikön johtaja 050 373 2479
Hoitajat yläkerta 050 373 2706
Hoitajat alakerta 050 373 2707

Jaa