Palveluasuminen Piikkiökodissa ja Tupasvillassa

Piikkiökodin ja Tupasvillan palveluasunnoissa sinun on mahdollista saada enemmän/useammin apua kuin kotihoidossa, mutta asut edelleen itsenäisesti.

Palveluasunnot Piikkiökodin pihapiirissä

Vuonna 2017 valmistuneen Piikkiökodin pihapiirissä on kolme rivitaloa, joissa on yksiöitä ja kaksioita, yhteensä 23 asuntoa. Asunnot on remontoitu 2018-2019 ja niissä liikkuminen onnistuu apuvälineiden kerakin esim. rollaattorilla tai pyörätuolilla.

Sinulla on mahdollisuus osallistua Piikkiökodin toimintaan sekä ruokailla Piikkiökodin ruokasalissa päivittäin nauttien siellä aamupalan, lounaan ja illallisen. Tukipalveluina sinulla on mahdollisuus saada kauppa- ja saunapalvelua. Ruoka ja tukipalvelut maksavat erikseen.

Sinulle tehdään palvelutarpeen arviointi ja sen pohjalta hoito- ja palvelusuunnitelma. Hoitajat ovat tavoitettavissa aamuseitsemästä iltakahdeksaan. Hoitomaksu määräytyy kotihoidon maksujen mukaisesti. Maksu on sidoksissa tuloihisi.  

Piikkiökodin palveluasunnot

Piikkiökodin tiloihin on saneerattu neljä 25 neliön huonetta, joissa on ajanmukaiset riittävän kokoiset pesutilat tukikahvoineen. Huoneet vuokrataan osittain kalustettuina. Käytössäsi on eri maksusta myös sauna ja voit halutessasi osallistua talon toimintaan.

Sinulle tehdään palvelutarpeen arviointi ja sen pohjalta hoito- ja palvelusuunnitelma. Hoitajat ovat tavoitettavissa aamuseitsemästä iltakahdeksaan. Ateriat sisältyvät palveluun ja niistä veloitetaan 14 euroa vuorokaudessa. Hoitomaksu määräytyy kotihoidon maksujen mukaisesti. Maksu on sidoksissa tuloihisi.

Tupasvillan palveluasunnot

Tupasvilla on Piikkiön keskustassa sijaitseva ryhmäkoti, jossa yhden siiven asunnot ovat palveluasuntoja. Asunnot on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät selviä enää yksin asumisesta kotona, mutta eivät vielä tarvitse hoitajan läsnäoloa ympärivuorokautisesti.

Asunnot ovat yksiöitä tupakeittiöllä, wc-tilat on invamitoitettu, eli asunnossa liikkuminen onnistuu myös rollaattorilla tai pyörätuolilla. Tupasvillassa on päiväkuntoutustoimintaa, mihin sinulla on mahdollisuus osallistua. Pääsääntöisesti ruokailu tapahtuu omissa asunnoissa, mutta tarvittaessa ruokailla voi myös ryhmäkodin puolella, jolloin aterioista peritään 14 euroa vuorokaudessa.

Sinulle tehdään palvelutarpeen arviointi ja sen pohjalta hoito- ja palvelusuunnitelma. Hoitajat ovat tavoitettavissa aamuseitsemästä iltakahdeksaan. Hoitomaksu määräytyy kotihoidon maksujen mukaisesti. Maksu on sidoksissa tuloihisi.

Asukkaaksi hakeutuminen

Asukkaaksi voit hakeutua, kun olet täyttänyt vähintään 65 vuotta ja sinulla on jonkinlaista avuntarvetta. SAS-ryhmä (selvitä-arvioi-sijoita) tekee asukasvalinnat.

Yhteystiedot

Postiosoite

Hepojoentie 7
21500 Piikkiö

Puhelin
050 467 5475 (Tupasvillan johtaja)
050 462 1414 (Tupasvillan sairaanhoitaja, arkisin klo 7-15)
050 353 2310 Tupasvillan hoitajat 24/7
050 322 0702 Tupasvillan hoitajat klo 7-21
Käyntiosoite

Saniaisentie 2
20500 Piikkiö

Puhelin
+358504675475 (Piikkiökodin johtaja)
+358505954012 (Vanamotiimin sairaanhoitaja)
+358505829122 (Vanamotiimin hälytysnumero)

Jaa