Tupasvilla

Asuminen Tupasvillassa

Tupasvilla on muistisairaille tarkoitettu tehostetun palveluasumisen yksikkö Piikkiössä. Talossa on kaksi 7-paikkaista ryhmäkotia Lakka ja Hilla. Asukkaat asuvat omissa huoneissaan, joissa on oma invamitoitettu wc-kylpyhuone. Rakennuksen päädyssä on aidattu piha-alue, missä voi turvallisesti ulkoilla. Talosta löytyy myös sauna. 

Asuminen on mukavaa kodinomaista ja jokaiselle asukkaalle on nimetty omahoitaja. Työskentelemme kuntouttavalla työotteella, minkä avulla tuemme asukkaiden toimintakyvyn säilymistä ja omatoimisuutta.

Terveyskeskuksen lääkäri käy kerran viikossa talossamme. Tavoitteenamme on turvata asukkaillemme mahdollisimman hyvä ja arvokas loppuelämä

Arki Tupasvillassa

Tupasvillan toiminnan perustana on asukkaan omien voimavarojen tukeminen. Hoitajat ohjaavat ja kannustavat asukasta omatoimisuuteen toimintakyvyn ylläpitämiseksi.

Arkeen piristystä tuovat lukulähetit, eläkeläisryhmät, ulkoiluttaja kerran viikossa. Maanantaisin voi mahdollisuuksien mukaan osallistua päiväkuntoutusyksikön toimintaan. Aina silloin tällöin karvakaverit käyvät talossa ilahduttamassa asukkaitamme. Hoitajien kanssa ulkoillaan, grillaillaan ja vapaaehtoiset ovat käyneet paistamassa lettuja kerran kesässä.

Tupasvilla

Postiosoite

Hepojoentie 7
21500 Piikkiö

Puhelin
050 467 5475 (Tupasvillan johtaja)
050 462 1414 (Tupasvillan sairaanhoitaja, arkisin klo 7-15)
050 353 2310 Tupasvillan hoitajat 24/7
050 322 0702 Tupasvillan hoitajat klo 7-21

Jaa