Neuvonta- ja palveluohjaus

Neuvonta- ja palveluohjaus tarjoaa tietoa kotiin saatavilla olevista sosiaalipalveluista ja auttaa kokoamaan elämäntilanteeseen liittyvät palvelut asiakkaan ulottuville. Palvelu on tarkoitettu ikääntyneelle tai hänen läheiselleen, ikääntyneen kotona asumisen tukemiseksi ja turvaamiseksi. Ohjaus ja neuvonta on luottamuksellista ja maksutonta.

Voit tulla keskustelemaan Palvelutori Eerikkiin ikääntymiseen liittyvistä asioista asiakasohjaajan kanssa ilman ajanvarausta tai ajanvarauksella. Varaamalla ajan etukäteen varmistat itsellesi kiireettömän palveluajan. Suosittelemme tapaamisajan varaamista, mikäli kyseessä on esim. etuushakemukset.

Palvelutori Eerikki sijaitsee aivan Kaarinan keskustassa lähellä kaikkia palveluita. Palvelutori Eerikissä järjestetään myös erilaisia maksuttomia tapahtumia, jotka ovat avoinna kaikille ikäihmisille.

Palvelutori Eerikin viihtyvyydestä ja opastuksesta huolehtivat vapaaehtoistyöntekijät, jotka ovat vahvasti mukana palvelutori Eerikin toiminnassa.

Liukuesteet

Yli 65-vuotiaat kaarinalaiset voivat saada veloituksetta liukuesteet joka toinen vuosi henkilötodistusta vastaan. Liukuesteitä jaetaan palvelutori Eerikissä aukioloaikoina ajalla 18.10.2021 - 27.2.2022

Aukioloajat
Palvelutori Eerikki palvelee ma klo 9-14 ja ti-to klo 9-12. Puhelinneuvonta palvelee palvelutori Eerikin aukioloaikoina.

Huom! Palvelutori Eerikki on suljettu 21.12.2020- 3.1.2021.

Postiosoite

Puntarikatu 2
20780 Kaarina

Puhelin
050 512 9150
Sähköposti
palvelutori.eerikki@kaarina.fi
Lisätietoja

Ikäihmisten maakunnallinen ohjaus- ja neuvontapuhelin palvelee ma-pe klo 9-15 numerosta 02 262 6164 (suomeksi) ja klo 9-12 numerosta 02 262 6174 (ruotsiksi).

Palvelunumeron kautta voit jättää soittopyynnön palvelutori Eerikin työntekijälle.

 

Yhteydenottopyynnön voit jättää myös verkkosivun www.asiakasneuvonta.fi kautta tai voit keskustella chatissa arkisin klo 9-15 palveluohjaajan kanssa.

Puhelinpalvelusta saat ohjausta ja neuvontaa, kun itseäsi tai omaistasi alkaa huolettaa jokin asia ikääntyneen arjessa.

Jaa