Kaikille soveltuva joukkoliikenne

Esteetön ja toimiva julkinen joukkoliikenne ja kutsuliikennevuorot ovat ensisijainen tapa järjestää kaikille soveltuva liikkuminen.

Föli-seutuliikenne ja Kaarinan sisäiset linjat

Kaarinan kaupunki on mukana Turun seudun joukkoliikenteessä eli Fölissä, joka huolehtii myös kaupungin sisäisestä liikenteestä osana liikkumista tukevia palveluita.

Kaarinan sisäisen liikenteen (linjat K1-K6) ja muiden reittien aikatauluista löydät tietoja täältä: Fölin aikataulut

Föli-liput ja -kortit käyvät myös kaikkiin Kaarinan sisäisiin linjoihin. Voit hankkia ja ladata Föli-kortteja Kaarinassa molemmissa palvelupisteissä. Muut Fölin palvelupisteet löydät Fölin sivuilta. Kaarinan palvelupisteiden yhteystiedot

Kutsubussit

Kaarinassa palveleva kutsubussiliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, jossa bussi ei liikennöi kiinteää reittiä. Kutsubussin reitti muodostuu asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Bussit liikennöivät tietyn alueen sisällä arkiaamupäivinä. Kutsuliikennettä liikennöidään matalalattiaisilla pikkubusseilla, joten niihin on helppo nousta kyytiin ja ne mahtuvat myös esimerkiksi kerrostalon pihalle.

Kaarinan kutsubussiliikenteestä ja kyydin tilaamisesta löydät tietoja täältä: Fölin kutsubussiliikenne

Invapaikat Kaarinan keskustassa

Kaarinan keskustassa on yleisten pysäköintipaikkojen lisäksi vammaisille autoilijoille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja eli invapaikkoja.

Jaa