Monitoimikeskus Tikli

Monitoimikeskus Tikli tarjoaa työ- ja päivätoimintaa vammaisille henkilöille. Meille on tärkeää tasavertainen kohtaaminen, yhdessä tekeminen sekä kaikkien aito osallistuminen toimintaan ja sen suunnitteluun. Vammaispalveluiden omatyöntekijäsi arvioi kanssasi mahdollisuutta aloittaa työ- tai päivätoiminta, olethan tarvittaessa yhteydessä häneen.

Päivätoiminta

Päivätoiminnassa tarjoamme sinulle mielekästä tekemistä ja samalla siellä käyminen rytmittää arkeasi. Pääset osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja otamme huomioon yksilölliset tarpeesi ja toimintakykysi. Päivätoimintaa toteutetaan mahdollisuuksien mukaan yhdessä työtoiminnan kanssa. Päivätoiminnan viikko-ohjelma koostuu muun muassa musiikista, taidepajoista, multisensorisesta toiminnasta, lukupiiristä, liikunnasta ja peleistä. Näiden lisäksi pääset osallistumaan kanssamme lähialueiden erilaisiin tapahtumiin.

Ohjaajien yhteystiedot:

Työtoiminta

Työtoiminnassa tuemme ja edistämme työ- ja toimintakykyäsi. Työtoiminnan ryhmiä Monitoimikeskus Tiklissä ovat keittiö-, kädentaito- ja puutyöryhmät. Kanssamme pääset tekemään yrityksille alihankintana erilaisia pakkaus- ja kokoonpanotöitä sekä pienosien valmistusta. Lisäksi pääset valmistamaan myyjäistuotteitamme, kuten lyhtyjä, linnunpönttöjä sekä pieniä neulos- ja keramiikkatöitä. Sopivia työtehtäviä mietitään yhdessä, huomioiden kiinnostuksen kohteesi, tavoitteesi ja osaamisesi.

Ohjaajien yhteystiedot:

Kuljetukset:

Avotyötoiminta

Avotyötoiminnan avulla tuetaan henkilön omaa toimintakykyä sekä elämän hallintaa. Avotyötoiminnassa voit tehdä työtä yrityksissä ja Kaarinan omissa työyksiköissä. Samalla opit työelämän pelisääntöjä ja sosiaalinen toimintaympäristösi laajentuu. Tehdystä avotyöstä sinulle maksetaan työosuusrahaa. Avotyösuhde ei siis ole palkkatyöhön rinnastettava työsuhde. Vammaistyön ohjaaja arvioi kanssasi mahdollisuutta toimia avotyötoiminnassa.

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan työpaikkaa avotyötoiminnassa olevalle henkilölle, otathan yhteyttä vammaistyönohjaajaan.

Vammaistyönohjaajan yhteystiedot:

Aukioloajat
Päivätoiminta ma-pe 8.00-16.00
Työtoiminta ma-to 7.30-15.30 ja pe 7.30-14.00
Postiosoite

Autoilijankatu 2
20780 Kaarina

Puhelin
050 373 2628 Toimintakeskuksen johtaja Henna Luoma

Jaa