Harrastustoimintaa ikäihmisille

Eläkeläis-, kulttuuri- ja muut järjestöt löytyvät Kaarinan yritys- ja palveluhakemistosta, joka vuosittain jaetaan kaarinalaisille maksutta kotiin. Palveluhakemiston voit noutaa myös palvelupisteistä.

Hyvinvointitoreilla on ikäihmisille järjestettyä päivätoimintaa. Avoimissa ryhmissä voit vapaasti käydä. Sinulla on myös mahdollisuus ruokailla Hovirinnassa ja Värttinässä. Lue lisää Hyvinvointitorien sivuilta.

Päiväkuntoutusta järjestetään Hovirinnan palvelukeskuksessa, Värttinässä ja Tupasvillassa. Lue lisää päiväkuntoutustoiminnan sivuilta.   

Ikäihmisten kulttuurikerho kokoontuu Kaarinan pääkirjastossa kerran kuussa. Kokoontumiset ovat tiistaisin klo 14-16. 

Kirjastot

Kotikirjasto Hopeakettu palvelee niitä, jotka eivät itse voi asioida kirjastossa. Asiakkaat saavat kerran kuukaudessa kassillisen kirjaston aineistoa omien toiveittensa mukaan suoraan kotiin. Palvelu on maksuton. 

SPR:n Lähitupa, Pehtorinkatu 2 C, Kaarina. Kerhotoimintaa sekä mm. ystävä- ja saattajapalvelua. Avoina arkisin klo 12-15. Lue lisätietoja SPR:n Lähituvan sivuilta.

SPR:n Terveyspiste Kaarina, Pyhän Katariinan Tie 7 (Cafe Puntarin tiloissa). Voit mm. mitata verenpainettasi ja kehonkoostumustasi. Sieltä saat myös terveysneuvontaa ja voit käydä kuuntelemassa asiantuntijaluentoja. Käynnit parillisen viikon perjantaina klo 9.30-11.30. Lue lisätietoja SPR:n Terveyspisteen sivuilta.

SPR:n Terveyspiste Piikkiön kirjastossa Hadvalantie 9, 21500 Piikkiö. Avoinna kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 10-12.

Ystävä-kahvila, Lautakunnankatu 5 (Nuorisotila Ampperi). Kaikille avoin kohtaamispaikka torstaisin klo 9.30-11.30. 

Jaa