Ajanvaraus ja oirearvio

Kaarinan terveyskeskuksen yhteydenottolinjat muuttuvat 22.3. 

Voit varata ajan useisiin palveluihin netin kautta. Lääkärin vastaanotolle ei voi varata aikaa netistä. Kun tarvitset ajan lääkärille, ensin arvioidaan, millaista hoitoa tarvitset eli tehdään hoidontarpeenarvio. Arvio tehdään joko sähköisesti Omaolo.fi-palvelun kautta tai puhelimitse. Tarkoituksena on, että yhdessä sairaanhoitajan kanssa arvioimme oirettasi ja asiaasi. Näin pääset oikeaan aikaan juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivalle ammattilaiselle.

Kun olet varannut ajan (koskee kaikkia aikoja varaustavasta riippumatta), saat varatusta ajasta vahvistuksen puhelimeesi. Valitettavasti soittoajoista tuleva vahvistus, ei kerro ajan olevan soittoaika. Ongelma johtuu ohjelmasta, emmekä valitettavasti pysty siihen vaikuttamaan. Ongelma on tiedossa järjestelmäntoimittajalla ja toivomme siihen pikaista korjausta.

Arvioi oireesi Omaolo.fi-palvelussa

Voit arvioida oireita Omaolo.fi-palvelun kautta. Tarvittaessa sinuun otetaan yhteyttä. Aikoja voit varata myös netissä ja puhelimitse.

Tee oirearvio Omaolo.fi-palvelussa

Videolla lisää tietoa Omaolosta. Tekstitys videoon on tulossa.

Varaa aika netissä

Varaa aika netissä tästä 

Nettiajanvarauksen kautta voit lähettää myös Omahoito-viestejä ammattilaiselle.

Voit varata netin kautta ajan seuraaviin palveluihin

 • diabeteshoitajalle
 • ehkäisyneuvolaan
 • etävastaanotolle (hoitajan aikoja)
 • armeijan kutsuntoihin liittyvään terveystarkastukseen
 • laboratorioon (vain lähetteellä)
 • lastenneuvolaan 1-, 2-, 3-, 5- ja 6 -vuotistarkastuksiin
 • rokotuksiin (myös koronarokotukset, influenssarokotukset 17.10.2022 alkaen)
 • sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vastaanotolle
 • äitiysneuvolaan.
 • hampaan lohkeaman hoitoon

Nettiajanvaraukseen kirjauduttuasi näet omat tai puolesta-asioitavasi ajanvaraukset. Ajat näkyvät, vaikka niitä ei olisi varattu netin kautta. Joidenkin aikojen perumisen tai siirron voi myös tehdä sitä kautta. 

Sähköisen ajanvarauksen linkki ei toimi kaikilla mobiililaitteilla. Ongelma liittyy Facebookin upotettuun selaimeen. Voit kopioida sähköisen ajanvarauksen linkin puhelimen selaimeen  https://kaarina.terveytesi.fi/portal#/main

Ongelmatilanteissa voit lähettää viestiä terveyskeskuksen it-asiantuntijalle: 
terveyspalveluiden-it@kaarina.fi
Älä laita henkilötunnusta tai terveystietojasi viestiin, mutta voit jättää palautetta tai yhteydenottopyynnön, niin sinuun ollaan tarvittaessa yhteydessä puhelimitse tai salatulla sähköpostilla.

Varaa aika soittamalla

Kaarinan terveyskeskuksen yhteydenottolinjat muuttuvat 22.3.2023

Varaa aika puhelimitse

Ajanvarauksen puhelinnumero on 02 588 2600, ja se on käytössä seuraavasti:

 • maanantaista perjantaihin klo 8-16.
 • kiireettömät asiat maanantaista torstaihin klo 8-14 ja perjantaisin klo 8-12

Jos asiasi koskee koronarokotusta: numero on 02 588 2600. Valitse ensin kiireetön ajanvaraus painamalla 2 ja sen jälkeen rokotusasiat numero 2. 

Laboratorio

Ajanvaraus:

ma - to klo 9.00-14.00

puh. 02 588 2253

Laboratorion ajanvaraus toimii takaisinsoittopalveluna. Hoitajamme soittavat sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Lisätietoja laboratorion sivulta

Röntgen 

Ajan röntgeniin voit varata puh. 02 588 2240 maanantai - torstai klo 7.45- 15.30 sekä perjantaisin klo 7.45- 15.00.  Lisätietoja röntgenin sivuilta

Suun terveydenhuolto

Katso suun terveydenhuollon ajanvarausnumerot

Kuulo- ja puhevammaisten ajanvarauspalvelu

Kaarinalaiset kuulo- ja puhevammaiset voivat varata itselleen vastaanottoajan tekstiviestillä. Tekstiviestipalvelun numero on 040 480 4387. Numeroon ei voi soittaa.

Viestissä tulee olla aikaa tarvitsevan henkilön nimi, syntymäaika sekä syy siihen, miksi vastaanottoaika halutaan. 

Tekstiviesti ohjautuu terveyspalvelujen neuvontaan, josta vastataan viestiin mahdollisimman pian ja tarvittaessa esitetään lisäkysymyksiä. Tekstiviestin lähettäminen noudattaa matkapuhelinoperaattoreiden hinnoittelua.

Ajanvarauksen peruutus

Huomioithan, että käyttämättä ja peruuttamatta jääneestä vastaanottoajasta peritään 18 vuotta täyttäneeltä 51,50 € käynniltä (ei koske mielenterveys- ja päihdepalveluita). 

Maksu peritään kaikista ennalta peruuttamattomista terveydenhuollon palveluista sekä sosiaali‐ ja terveydenhuollon lyhytaikaisesta hoito‐ tai asumispalvelusta. Maksu peritään myös muutoin maksuttomista palveluista. Maksu ei kerrytä maksukattoa.

Ajanvarauksen peruutuksen voit tehdä 24 tuntia ennen varaamaasi aikaa joko netin kautta Ajanvarauksen peruutus tai jättämällä viestin numeroon 02 588 2000. Sähköisestä peruutuksesta saa halutessaan vahvistuksen sähköpostitse. 

Jaa