Ajanvaraus ja oirearvio

Voit arvioida oireita Omaolo-palvelun kautta. Tarvittaessa sinuun otetaan yhteyttä. Aikoja voit varata myös netissä ja puhelimitse.Videolla lisää tietoa Omaolosta. Tekstitys videoon on tulossa.

Lääkärille aikaa varatessa tehdään ensin hoidontarpeenarvio joko sähköisesti Omaolo.fi -palvelun kautta tai puhelimitse. Tarkoituksena on arvioida sairaanhoitajan kanssa yhdessä oirettasi ja asiaasi, jotta pääset oikea-aikaisesti juuri sinun tilanteeseesi sopivimmalle ammattilaiselle. Lääkärin vastaanotolle ei voi varata aikaa netistä. 

Varaa aika netissä 

Voit varata netin kautta ajan seuraaviin palveluihin

  • diabeteshoitajalle
  • ehkäisyneuvolaan
  • etävastaanotolle (hoitajan aikoja)
  • armeijan kutsuntoihin liittyvään terveystarkastukseen
  • laboratorioon (vain lähetteellä)
  • lastenneuvolaan 1-, 2-, 3-, 5- ja 6 -vuotistarkastuksiin
  • rokotuksiin (myös koronarokotukseen)
  • sairaanhoitajalle/terveydenhoitajalle
  • äitiysneuvolaan.

Sähköisen ajanvarauksen linkki ei toimi kaikilla mobiililaitteilla. Ongelma liittyy Facebookin upotettuun selaimeen. Voit kopioida sähköisen ajanvarauksen linkin  puhelimen  selaimeen  https://kaarina.terveytesi.fi/portal#/main

Ongelmatilanteissa voit lähettää viestiä terveyskeskuksen it-asiantuntijalle: terveyspalveluiden-it@kaarina.fi
Henkilötietoja kuten henkilötunnusta ei kannata viestiin laittaa , mutta voit jättää palautetta tai yhteydenottopyynnön, niin sinuun ollaan tarvittaessa yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Ajanvaraus lääkärille ja puhelimitse muihin palveluihin

Kaarinan terveyskeskus palvelee myös tulevina viikonloppuina. Otamme COVID-näytteitä klo 8.30 - 14. Soita (02 588 2600) tai tee Omaolossa Koronavirustaudin oirearvio, jonka avulla saat näytteenottoajan. Koronan osalta myös puolesta-asiointi 1-14 -vuotiaan huollettavan osalta on mahdollista. Muissa oirearvioissa ei puolesta-asiointi vielä ole mahdollista.

Voit myös käyttää mahdollisuuksien mukaan sähköisiä palveluita kuten Omaolo-oirearviota, laita Omahoito-viesti nettiajanvarauksen kautta tai varaa aika netistä. 

Omaolossa ollut tilapäinen häiriö on nyt korjattu.

Voit varata ajan soittamalla puh. 02 588 2600 ma - pe klo 8 - 16, kiireelliset asiat klo 8 - 10.

Viikonloppuisin la - su ajanvaraus korona-näytteenottoon on avoinna klo 8.30 - 14. Viikonloppuisin ei ole vastaanottotoimintaa. 

Ajan laboratorioon voit varata puh. 02 588 2253 ma - to klo 12.30 - 15.30.

Odotathan rauhassa koronatestin vastauksia. Vastaukset saapuvat viiveellä, 2-3 päivässä. Tulos ilmoitetaan tekstiviestinä. 

Katso video, jossa on ohjeita asioimiseen pääterveysasemalla.

Suun terveydenhuollon ajanvaraus tapahtuu eri numerosta, lue lisää täältä.

Toimipaikat

Kaarinan pääterveysasema

Littoisten terveysasema

Piikkiön terveysasema

Ajanvarauksen peruutus

Ajan voit perua tästä

Peruutus on tehtävä viimeistään vastaanottopäivänä  klo 7.50 mennessä.

Odotusaika lääkärille

Odotusaika 11.1.2021 terveyskeskuslääkärin vastaanotolle kiireettömässä asiassa on ollut 4 päivää. Jos haluat varata ajan tietylle lääkärille, odotusaika saattaa olla merkittävästi pitempi.

Jaa