Hoitotarvikejakelu

Jos sinulla on pitkäaikaissairaus (yli 3 kk), sinulla saattaa olla oikeus saada hoitotarvikkeet terveyskeskuksesta.

Hoitotarvikekriteerit

Päätöksen hoitotarvikkeista hoitosuunnitelmineen tekee lääkäri tai terveydenhuollon ammattihenkilö. Jaettavia hoitotarvikkeita ovat mm. avanne-, haavanhoito-, katetrointi- ja dialyysitarvikkeet sekä vaipat keskivaikeaan ja vaikeaan virtsa- ja ulosteinkontinenssiin. Diabetestarvikkeiden jakelusta saat tietoa täältä 

Tilaa hoitotarvikkeet ennakkoon, mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen. Tee tilaus mieluiten sähköisellä lomakkeella, tai puhelinaikana tiistaina ja torstaina klo 8-10, numerosta 02 588 3677 tai 050 300 6253. Tee ensimmäinen tilaus puhelimitse.

Voit tehdä tilauksen myös tulemalla paikan päälle pääterveysasemalle tiistaina ja torstaina klo 12-14. Tämä aika on tarkoitettu vain tilauksien tekemiseen, emme voi taata hakemanne tuotteen saatavuutta.

Koska haluamme varmistua siitä, että saat juuri sinulle sopivat tuotteet, tulee ennen tilauksen tekemistä selvittää:

  • tuotteen merkki
  • nimi
  • koko
  • tilattava määrä
  • REF-koodi.

Kun tilaamasi tuotteet ovat noudettavissa, ilmoitamme siitä tekstiviestillä, jonka jälkeen voit hakea tilauksen hoitotarvikkeiden noutopisteeltä, mieluiten viikon kuluessa, koska säilytystilamme ovat rajalliset. Noutopiste sijaitsee pääterveysaseman K-kerroksessa (sisäänkäynti fysioterapian ulko-ovesta) ja on avoinna terveyskeskuksen aukioloaikojen mukaan.

Jaa