Koronarokotukset Kaarinassa

Saat tietoa rokotuksien edistymisestä tämän sivun lisäksi Kaarina-lehdestä sekä terveysasemien, Palvelutori Eerikin, Kaarina-talon ja Piikkiön kirjaston ovitiedotteista. Seuraa myös palvelupaikkojemme infonäyttöjä ja sosiaalista mediaa.

Puhelimitse rokotuksista ei kannata tiedustella. Voit myös lukea vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koronarokotuksista.

Kaarinalaiset, ja ne jotka ovat valinneet hoitopaikakseen Kaarinan, rokotetaan kansallisen rokotusjärjestyksen mukaisesti. Rokotteiden saatavuus ja ikäryhmä vaikuttavat rokotusaikatauluun.

Ikä on kaikkein merkittävin vakavan koronataudin riskitekijä. Sen vuoksi rokotukset kohdentuvat ensisijaisesti ikääntyville. Rokotusvuoro etenee rokotteiden saatavuuden mukaan iäkkäimmistä nuorempiin.

Kaarinalaisten eri ikäryhmiä rokotetaan ainoastaan juuri heille hyväksytyillä ja sopivilla rokotteilla. Yli 65-vuotiaat rokotetaan ensisijaisesti AstraZeneca-rokotteella ja rokotesaatavuudesta riippuen myös muilla rokotevalmisteilla. Rokotetta ei voi valita itse.

HUOM! Uutena palveluna saat muistutusviestin rokotusajankohdasta vuorokautta ennen varattua aikaa.

Rokotuspaikkana on Kaarinan kirkon kirkkosali, Voudinkatu 2.

Rokotusaikataulu ja tietoa ikäryhmittäin

Tiedot päivitetty 9.4.2021 klo 12.30.

Rokotusaikoja on varattavissa toistaiseksi niukasti. Jos et saa aikaa varattua netin kautta, kaikki ajat ovat varattuina. Soittaminen varausnumeroon ei auta, se vain ruuhkauttaa puhelimet.

80-vuotiaat ja vanhemmat

Ikäryhmä on pääosin rokotettu. Jos sinuun tai läheiseesi ei kuitenkaan ole oltu yhteydessä, soita ajanvaraukseen p. 02 588 2600, niin aika varataan sitä kautta. Ajanvaraus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-15.30. Myös ajanvaraus netin kautta on mahdollista

75-79-vuotiaat 

Jos olet kaarinalainen 75-79-vuotias (tänä vuonna 75 vuotta täyttävä), sinulle soitetaan rokotusaika tai voit varata ajan rokotukseen netin kautta tästä

Yli 65-vuotiaat rokotetaan ensisijaisesti AstraZeneca-rokotteella ja rokotesaatavuudesta riippuen myös muilla rokotevalmisteilla.

70-74-vuotiaat

Jos olet kaarinalainen 70-74-vuotias (tänä vuonna 70 vuotta täyttävä), voit varata ajan rokotukseen netin kautta tästä. Tälle ikäryhmälle ei soiteta rokotusaikaa.

Yli 65-vuotiaat rokotetaan ensisijaisesti AstraZeneca-rokotteella ja rokotesaatavuudesta riippuen myös muilla rokotevalmisteilla.

65-69-vuotiaat

Vähitellen Kaarinassa aletaan rokottaa 65-69-vuotiaita. Rokotusaikoja on saatavilla tällä hetkellä rajoitetusti ja tilanne vaihtelee päivittäin. Aikoja tulee varattavaksi sen mukaan, miten rokotteita saadaan. Voit varata ajan rokotukseen netin kautta tästä.

Huomaathan, että sinun tulee olla aikaa varatessasi jo täyttänyt 65 vuotta.

Yli 65-vuotiaat rokotetaan ensisijaisesti AstraZeneca-rokotteella ja rokotesaatavuudesta riippuen myös muilla rokotevalmisteilla.

16-64-vuotiaat riskiryhmäläiset

Jatkamme 16-64-vuotiaiden riskiryhmä 1:n ja 18-64-vuotiaiden riskiryhmä 2:n rokotuksia mRNA-rokotteilla (esimerkiksi Comirnaty ja Moderna) 8.4. alkaen, aikoja voi varata seuraavasti:

Aikoja on alkuun niukasti. Tiedotusta kannattaa seurata. Tietoa riskiryhmistä saat THL:n sivuilta.

Yleistä ajanvarauksesta

Voit tarkastaa oman ikä- tai riskiryhmäsi kohdalta, mitä kautta ajanvaraus tapahtuu, tai esimerkiksi soitetaanko sinulle rokotusaika.

Pääsääntöisesti rokotusaika varataan osoitteesta kaarina.terveytesi.fi.

Ainoastaan, jos sinulla ei ole pankkitunnuksia tai olet 16-18-vuotias riskiryhmään 1 kuuluva, saat rokotusajan puhelimitse. Ajanvarauksen numero on 02 588 2600, valitse numero 3. Korona-aikoja annetaan puhelimitse ainoastaan arkisin. 

Ethän ruuhkauta puhelinpalvelua, kiitos.

Jaa