Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuolto on tarkoitettu kaikille Kaarinan peruskoulun oppilaille.

Vastaanotto

Rajaamme edelleen asiakkaiden määrän toimitiloissa mahdollisimman vähäiseen tartuntariskien minimoimiseksi. Tästä syystä käynneille on saavuttava yksin aina kun se vain on mahdollista ja laajoilla käynneillä yhden huoltajan kanssa. Vastaanotoille saavutaan vain terveenä!

Terveystarkastukset

Väliin jääneitä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tarkastuksia ei pääsääntöisesti tehdä jälkikäteen. Jos huoltajalla tai lapsella/nuorella itsellä on erityinen huoli, terveydenhoitaja tekee hoidontarpeen arvion ja varaa ajan sen mukaisesti.

Terveydenhoitaja kutsuu oppilaan joka vuosi terveydenhoitajan tekemään määräaikaiseen terveystarkastukseen.

Lääkärin suorittamaan laajaan terveystarkastukseen 1. ja 5. luokilla oppilas tai huoltaja voi varata ajan netin kautta. 8. luokan laajaan tarkastukseen oppilas saa kutsun.

Täytä Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen sivulta löytyvät esitietolomakkeet ja tuo ne mukanasi, kun olet tulossa laajaan terveystarkastukseen. Näihin tarkastuksiin huoltajat ovat tervetulleita mukaan.

Tietoa ammatinvalintaan liittyvistä asioista

Avovastaanotto

Kouluterveydenhuollossa hoidetaan kaikki vastaanotot koronatilanteen vuoksi ajanvarauksella. Käytännössä avovastaanottoaikaa ei järjestetä, jotta odotustilaan ei synny turhaa jonoa, vaan aika sovitaan ottamalla terveydenhoitajaan yhteyttä esim. Wilman kautta tai puhelimitse.

Sairaustapaukset ja vapaa-ajan tapaturmat

Sairaanhoidolliset asiat kuten flunssat, kivut ja säryt, korva- tai silmätulehduksen epäilyt, ihottumat sekä pitkäaikaissairauksien hoito ja seuranta tapahtuu terveyskeskuksessa. Myös vapaa-ajan tapaturmat, kuten nyrjähdykset ja venähdykset, hoidetaan terveyskeskuksessa.

Kouluterveydenhoitajien puhelinaika

Saat yhteyden kouluterveydenhoitajaan puhelimitse koulupäivinä puhelinajalla 11-11.30. Sähköpostia ja Wilmaa voit käyttää ainoastaan ajanvaraukseen, et terveystietojen välittämiseen. Terveydenhoitaja vastaa sähköpostiin ja Wilma-viesteihin mahdollisuuksien mukaan.

Yhteystiedot

Hovirinnan ja S:t Karinsin koulu

Kotimäen koulu

Piikkiön yhtenäiskoulu

Auranlaakson, Niemenkulman, Ristikallion ja Rungon koulu

Kuusiston ja Empon koulu

Piispanlähteen yhtenäiskoulu

Valkeavuoren yhtenäiskoulu

Kaarinan lukio ja Livia Tuorla

Suomen kristillinen yhteiskoulu

Tietoa muualla

Jaa