Opiskeluterveydenhuolto

Kaarinan opiskeluterveydenhuolto on tarkoitettu Kaarinan lukiossa ja Kaarinan Livian toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville.

Terveystarkastukset

Opiskeluterveydenhuollon palvelut järjestetään kunnassa sijaitsevien oppilaitosten opiskelijoille riippumatta heidän asuinkunnastaan.

Ensimmäisenä opiskeluvuotena on terveydenhoitajan terveystarkastus. Toisena opiskeluvuotena on lääkärintarkastus. Poikkeuksena ovat kaarinalaiset pojat, jotka saavat kutsun kutsuntaikäisten ennakkoterveystarkastuksiin.  

Ajanvaraus

Voit varata ajan ensimmäisen opiskeluvuoden terveystarkastukseen / terveydenhoitajan vastaanotolle netin kautta tai olemalla yhteydessä terveydenhoitajaan. Lääkärin vastaanotolle ajan varaa terveydenhoitaja.

Sähköpostia ja Wilmaa voi käyttää ainoastaan ajanvaraukseen, ei terveystietojen välittämiseen. Terveydenhoitaja vastaa sähköpostiin ja Wilma-viesteihin mahdollisuuksien mukaan. 

Yhteydenotto

Terveydenhoitajaan saat yhteyden puhelintunnilla tai voit tulla vastaanotolle ilman ajanvarausta koulukohtaisina avovastaanottoaikoina:

  • Kaarinan lukio: puhelinaika ma-pe klo 11-11.30, avovastaanotto ma, ke ja pe 12-13
  • Livia sote: puhelinaika ma-ke ja pe klo 12-12.30, avovastaanotto ma-ke ja pe klo 8.30-9.30
  • Livia Tuorla: puhelinaika ma-pe klo 11-11.30, avovastaanotto ti ja to klo 12-13.

Yhteystiedot

Livia sosiaali- ja terveysoppilaitos ja Suomen kristillinen yhteiskoulu

Livia Tuorlan maaseutuoppilaitos

Kaarinan lukio

Veritapaturma (Livian opiskelijat)

Veritapaturman sattuessa tulosta Veritapaturmailmoitus-kaavake ja palaute se täytettynä terveydenhoitajalle.

Tietoa muualla

Jaa