Aikuisten lukudiplomi innostaa lukemaan!

Julkaistu: 30.12.2021 | Päivitetty: 3.1.2022
Ota omaa aikaa lukemiselle - Kaarinan kaupunginkirjaston aikuisille suunnattu lukudiplomi haluaa innostaa aikuiset lukemaan!  

Vinkkilistalla on monipuolinen kattaus kirjoja 15 erilaisesta aihealueesta. Voit ratkoa kutkuttavia murhamysteerejä, uppoutua ihmissuhteiden kiemuroihin, heittäytyä politiikan pyörteisiin, seikkailla ympäri maailmaa matkakertomusten siivittämänä ja paljon muuta. Lukudiplomin tavoitteena on laajentaa lukutottumuksia, innostaa tarttumaan erityylisiin kirjoihin ja auttaa löytämään uutta mielenkiintoista luettavaa. Monet listan kirjoista löytyvät myös e-kirjana tai äänikirjana. 

Lukudiplomi on valmis, kun olet lukenut yhden kirjan vähintään 10 aihealueesta. Kirjoita lukemiesi kirjojen nimet kirjalistan lopussa olevalle lomakkeelle ja palauta lomake Kaarinan pääkirjastoon, Piikkiön tai Littoisten kirjastoon asiakaspalveluaikana, niin saat lukudiplomitodistuksen. 

Sinulla on koko vuosi 2022 aikaa osallistua lukudiplomiin. Vuoden 2022 lukudiplomilomakkeen viimeinen palautuspäivä on 2.1.2023. Halutessasi voit myös osallistua palkinnon arvontaan. Palkinto arvotaan tammikuussa 2023.

Tulostettavan version ja vinkkilistat Vaski-verkkokirjastosta löydät kirjaston sivuilta. Vinkkilistasta löydät kätevästi kirjojen saatavuustiedot ja pääset tekemään myös varauksia. 

Nautinnollista matkaa tarinoiden ja tiedon maailmaan! 

Lisätietoja lukudiplomista ja vinkkilistat 

Aikuisten lukudiplomin tulostettava versio

 

Jaa