Ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen on käynnissä 9.-31.1.2023

Julkaistu: 5.1.2023 | Päivitetty: 9.1.2023
Suomenkielisen ja ruotsinkielisen perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen on käynnissä 9.1. alkaen koko tammikuun ajan.

Kouluun ilmoittautuminen

Perusopetuksen ensimmäiselle luokalle ilmoitetaan vuonna 2016 tai sitä ennen syntyneet lapset, jotka eivät vielä ole aloittaneet koulunkäyntiään. 

Kouluun ilmoittautumisaika on 9.-31.1.2023.

Kaarinalaiset koulutulokkaat

Kaarinalaisille koulutulokkaille on lähetetty Wilman kautta oppivelvollisuusilmoitus, joka sisältää tarkemmat ohjeet Wilman kautta tehtävää ilmoittautumista varten. Huoltajille, jotka eivät ole Kaarinan Wilman käyttäjiä, oppivelvollisuusilmoitus on postitettu kotiin kirjeitse.

Jos oppivelvollisuusilmoitusta ei ole saapunut 13.1.2023 mennessä, ilmoita siitä osoitteeseen koulutoimisto@kaarina.fi.

Kaarinaan ennen lukuvuoden alkua muuttavat koulutulokkaat

Jos ensimmäiselle luokalle tuleva koulutulokas ei asu vielä Kaarinassa, mutta muuttaa Kaarinaan ennen lukuvuoden 2023 -  2024 alkua, voidaan kouluun jo ilmoittautua uuden osoitteen perusteella.

Ennen lukuvuoden alkua Kaarinaan muuttavien kouluun ilmoittautuminen tapahtuu e-lomakkeella. Huoltajan tulee ilmoittaa hakulomakkeella koulutulokkaan tuleva osoite ja täsmällinen muuttopäivä.

Päätös lähikoulun osoittamisesta uuden osoitteen perusteella tehdään ehdollisena. Päätös raukeaa, jos hakulomakkeella ilmoitettu uusi osoite ei ole voimassa ja ei näy väestötietojärjestelmässä viimeistään kuukausi ilmoitetun muuttopäivän jälkeen. 

Käyntiosoite

Lautakunnankatu 1
20780 Kaarina

Postiosoite

Lautakunnankatu 1
20780 Kaarina

Puhelin
040 480 8344, hallinnon asiantuntija Riikka Virtanen
Sähköposti
koulutoimisto@kaarina.fi

Jaa