Haemme näyttelyjä vuodelle 2024

Julkaistu: 13.2.2023 | Päivitetty: 13.2.2023

Kaarinan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut hakee näyttelyohjelmistoon jälleen monipuolista kattausta erilaisia aiheita ja toteutuksia. Haku on avoin kaikille taiteen ammattilaisille ja harrastajille. Hakemuksen voi lähettää yksin, ryhmänä tai yhdistyksenä. Näyttelyjakso on pääsääntöisesti noin yksi kalenterikuukausi. Avoimella haulla etsitään näyttelyitä kahteen Kaarinan kaupungin tilaan, Kaarina-taloon ja Piikkiön kirjastoon. 

Kaarina-talo on vuonna 2018 avattu kirjasto- ja tapahtumatalo kaupungin sydämessä. Arkkitehtitoimisto Ark' Aboan suunnittelemassa kauniissa ja valoisassa rakennuksessa on näyttelytilat kahdessa kerroksessa. Molemmat näyttelytilat rajoittuvat koko rakennuksen korkuiseen lasiseinään, joten luonnonvaloa on paljon. 

Piikkiön lähikirjasto sijaitsee Piikkiön keskustassa, kirkon ja palveluiden vieressä. Kirjasto on remontoitu entiseen kauppakiinteistöön vuonna 2008. Kirjasto on valoisa, avara ja viihtyisä. Pienen näyttelytilan erikoisuutena on näyttelyn avautuminen kahteen suuntaan, ulos ja sisälle. 
 

Tutustu tiloihin ja palveluihin ja lähetä hakemus 30.4.2023 mennessä! >>> www.kaarina.fi/nayttelyt

Jaa