Influenssa- ja koronarokotuksiin on hyvin tarjolla aikoja

Julkaistu: 2.12.2022 | Päivitetty: 13.1.2023

Nyt on oikea aika laittaa rokotusasiat kuntoon! Täydennä koronarokotussarjasi tai ota influenssarokotus - ne voidaan antaa samalla rokotuskerralla. Varaa aika rokotukseen, tarkasta ennen ajanvarausta, että kuulut rokotettavaan ryhmään. Rokotuspaikkana on Oskarintalo eli kaupunginvirasto osoitteessa Oskarinakatu 4. 

Koronarokotukset

Annamme tällä hetkellä:

  • 1. ja 2. rokotteita kaikille 12 vuotta täyttäneille sekä kaikille 5-11 -vuotiaille.
  • 3. rokotteita kaikille 18 vuotta täyttäneille sekä 12-17-vuotiaille riskiryhmäläisille 
  • 4. rokotteita voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille, kaikille 60 vuotta täyttäneille sekä 18-59-vuotiaille riskiryhmään kuuluville THL:n suosituksen mukaisesti. Kaarinassa ei anneta 4. rokotteita terveille työikäisille, noudatamme rokotuksissa THL:n suosituksia
  • Tehosterokotteita voimakkaasti immuunipuutteisille 12 vuotta täyttäneille, 18 vuotta täyttäneille lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville tai poikkeuksellisesti myös muille 18 vuotta täyttäneille erityisistä syistä ja kaikille 65 vuotta täyttäneille.

Lisätietoa koronarokotuksista ja ajanvarauksesta Kaarinassa

Influenssarokotukset

Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomalle rokotukselle tulevat eivät tarvitse reseptiä. 

Lue lisää influenssarokotuksista ja ajanvarauksesta Kaarinassa

Jaa