Influenssarokotukset alkavat viikolla 48

Julkaistu: 9.10.2020 | Päivitetty: 23.10.2020
Kaarinassa marraskuussa alkaviin influenssarokotuksiin voit varata ajan 21.10. alkaen.

Influenssarokotukset aloitetaan Kaarinassa 23.11.2020. Paikkana on Kaarina-talo, ja rokotuksia annetaan maanantaista perjantaihin klo 8-20. Jos sinulla on muusta syystä aika varattuna lääkärille tai hoitajalle jo aiemmin, voit saada rokotuksen käynnin yhteydessä (ei koske laboratoriokäyntiä).

Varaa rokotusta varten aika nettiajanvarauksesta, jossa ajat ovat varattavissa  21.10. lähtien. Netistä varatessa paikaksi on valittava pääterveysasema, vaikka rokotus annetaankin Kaarina-talossa. Varauksen yhteydessä voit tarvittaessa pyytää reseptin rokotteelle. Voit varata ajan myös puolesta-asioitavalle lapsellesi. Nettiajanvarauksessa puolesta-asiointi onnistuu ilman erillistä valtuutusta lapsen ollessa alle 12-vuotias. 

Neuvolaikäiset lapset ja heidän mukana olevat muut perheenjäsenet rokotetaan neuvolassa, jos tulossa muutenkin tarkastus ym. käynti neuvolaan. Samoin koululaiset ja opiskelijat voivat saada rokotteen terveystarkastuskäynnin yhteydessä koulussa/oppilaitoksessa. Muille varataan aika Kaarina-talolle rokotuksiin. 12 vuotta täyttäneiden kouluikäisten ajat varataan oman kouluterveydenhuollon kautta soittoaikoina, ei terveyskeskuksen ajanvarausnumerosta.

Vaikka olisit oikeutettu maksuttomaan rokotukseen, ajanvaraus vaaditaan. Nettiajanvarauksen käyttö on suositeltavaa puhelimen ruuhkautumisen estämiseksi, mutta myös soittamalla ajanvarausnumeroon  02 588 2600 saat ajan. Ajanvaraus alkaa 21.10.

Jaa