Influenssarokotuksien ajanvaraus alkaa 17.10. - Rokotukset alkavat viikolla 44

Julkaistu: 27.9.2022 | Päivitetty: 18.10.2022

Kaarinalaiset voivat alkaa varata aikoja influenssarokotuksiin maanantaista 17.10.2022 alkaen.

Maksuttomia influenssarokotuksia saavat aiempien vuosien tapaan riskiryhmiin kuuluvat.

SAMALLA AJANVARAUKSELLA SAAT HALUTESSASI MYÖS KORONAVIRUSTAUDIN TEHOSTEROKOTTEEN!

Rokotukset alkavat viikolla 44.

Maksuton rokotus tietyille ryhmille

Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomalle rokotukselle tulevat eivät tarvitse reseptiä. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja

Maksuttomaan rokotukseen on oikeus myös henkilöillä, jotka asuvat tai oleskelevat pitkäaikaisesti laitosmaisissa olosuhteissa kuten vankeinhoitolaitoksissa ja vastaanottokeskuksissa.

Raskaana oleville naisille ja neuvolaikäisille lapsille annetaan rokotus neuvolakäynnin yhteydessä ja kouluilla oppilaille ja opiskelijoille terveydenhoitajan käynnin yhteydessä. Jos lapsella ei ole syksyllä neuvola-aikaa tai oppilaalla/opiskelijalla tarkastusaikaa, voi ajan varata Kaarinan yleiselle rokotuspaikalle Oskarintalolle.

Lähde ja lisätietoja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokset kotisivut

Ajanvaraus alkaa 17.10. - varaa samalla aika koronan tehosterokotukseen

Jos tarvitset reseptin, soita terveyskeskukseen ja jätä soittopyyntö ma-to klo 10-14 ja pe klo 10-12 numeroon 02 588 2600. Maksuttomalle rokotukselle tulevat eivät tarvitse reseptiä.

Influenssa- ja koronarokotuksen välillä ei tarvitse pitää taukoa ja ne voi ottaa myös samalla kertaa. Lisätietoja koronavirustaudin tehosterokotteista

Varaa aika rokotukselle tästä

Jos aikoja ei ole netissä vapaana, kokeile uudestaan myöhemmin. Rokotuksien alkuvaiheessa kysyntää saattaa olla enemmän kuin mitä aikoja on tarjolla. Huomaa, että kohtaan Vastaanottaja pitää valita Kuka tahansa, jotta kaikki vapaat rokotusajat tulevat näkyviin.

Ainoastaan, jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, saat rokotusajan soittamalla maanantaista torstaihin kello 10-14 ja perjantaisin kello 8-12 numeroon 02 588 2600. Valitse ensin kiireetön ajanvaraus painamalla 2 ja sen jälkeen numero 2.

Rokotuspaikkana on Oskarintalo eli  kaupunginvirasto

Influenssarokotuksia annetaan samassa paikassa kuin koronarokotuksia, eli Oskarintalolla osoitteessa Oskarinkatu 4. Sisäänkäynti on rakennuksen keskiosasta, Oskarinkadun puolelta.

Lisätietoja rokotuspaikasta

Jaa