Joulupostia ikäihmisille -kampanja palvelupisteissä 7.12. asti

Julkaistu: 8.11.2021 | Päivitetty: 12.11.2021

Joulun iloisin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 8.11.–7.12.2021. Tähän mennessä joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut jo 90 paikkakuntaa, myös Kaarina! Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Voit tuoda joulukortteja palvelupiste Fiskariin Kaarina-talolle tai Piikkiön palvelupisteeseen kirjastolle.

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki kaarinalaiset lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Kaarinassa kortteja vastaanottavat palvelupisteet ja jakelusta huolehtii ikäihmisten palvelut.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteisiin 8.11.–7.12.2021. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Kaarinan keräyspisteet ovat:

Palvelupiste Fiskari, Kaarina-talo, os. Lautakunnankatu 1
Fiskariin voi tuoda kortteja pääkirjaston aukioloaikojen mukaan: maanantai - perjantai klo 9-19, lauantai klo 10-15. Tuo kortti viimeistään tiistaina 7.12.2021 klo 19.

Piikkiön palvelupiste, Piikkiön kirjasto, os. Hadvalantie 9
Palvelupisteeseen voi tuoda kortteja kirjaston aukioloaikojen mukaan: maanantai ja keskiviikko klo 12-19, tiistai, torstai ja perjantai klo 10-16. Keräyslaatikko ei ole esillä omatoimikirjaston aukioloaikoina, ethän jätä kortteja palautusluukun kautta. Tuo kortti viimeistään tiistaina 7.12.2021 klo 16.

Kaarinan palvelupiste Fiskarin laatikon teki Auranlaakson koulun iltapäiväkerho ja Piikkiön palvelupisteen laatikon Rungon koulun iltapäiväkerho.

Kaikki keräyspisteet löytyvät myös kampanjan verkkosivuilta siskotjasimot.fi/joulupostia

Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

Lisätiedot:
Kaarinan kaupunki, ma. verkkotoimittaja Sinikka Huttunen, sinikka.huttunen@kaarina.fi, puh. 050 314 6189
Siskot ja Simot ry, toiminnanjohtaja Eero Väisänen eero.vaisanen@siskotjasimot.fi, puh. 050 545 3145
Siskot ja Simot ry, kampanjakoordinaattori Nonna Lemola-Palm joulupostia@siskotjasimot.fi, puh. 044 244 3267

Jaa