Koronanäytteenoton nettiajanvaraus alkoi

Julkaistu: 26.8.2021 | Päivitetty: 26.8.2021

Voit varata ajan koronanäytteenottoon nyt myös netin kautta. Kun teet nettiajanvarauksen, saat lähetteen näytteeseen paikan päällä. Koronanäytteitä otetaan pääterveysaseman edessä olevassa kontissa. Jotta näytteenotto ei ruuhkautuisi, kerro lyhyesti oireesi, niiden kesto ja puhelinnumerosi jo nettiajanvarauksessa. Jos tarvitset sairaslomatodistuksen, varaa aika entiseen tapaan Omaolo.fi-palvelusta tai soittamalla. Näytteitä ei oteta ilman ajanvarausta. Terveyskeskuksessa ei ole koronanäytteenottoa ulkomaanmatkalle lähtijöitä varten. Matkalta palaavat voivat varata ajan FINENTRY-palvelusta.

Koronanäytteenotto on ruuhkauttanut Omaolo.fi-palvelun ja terveyskeskuksen ajanvaraksen puhelimet. Tilannetta helpottamaan on avattu nettiajanvaraus.

Näin varaat ajan koronanäytteenottoon netissä:

  • kirjaudu ajanvaraukseen osoitteessa kaarina.terveytesi.fi
  • valitse Varaa uusi aika
  • valitse Koronanäytteet
  • kirjoita kohtaan Ajanvarauksen syy / Lisätietoja lyhyesti oireesi, niiden kesto ja puhelinnumerosi (esimerkiksi kurkkukipu / nuha, 3 pv, 050 123 1234). Tämä nopeuttaa toimintaa näytteenottopaikalla.
  • varaa aika. Saat näytteenottoon tarvittavan lähetteen paikan päällä, näytteenoton yhteydessä pääterveysasemalla. Jos tarvitset sairaslomatodistuksen, katso ohje alla.
  • Kaarinan terveyskeskuksessa ei oteta koronanäytteitä ulkomaanmatkoja varten. Matkalta palaavat voivat varata ajan FINENTRY-palvelusta.

Jos tarvitset sairaslomatodistuksen tai et voi varata aikaa netin kautta:

  • tee oirearvio Omaolo.fi-palvelussa. Sinuun ollaan yhteydessä.
  • varaa aika soittamalla puh. 02 588 2600 ma-pe klo 8-16, la-su klo 8.30-14.
  • nettiajanvaruksen kautta ei voi saada sairaslomatodistusta.

Matkustamiseen liittyvä koronanäytteenotto

Terveyskeskuksessa ei ole koronanäytteenottoa ulkomaanmatkalle lähtijöitä varten.

Matkalta palaavat voivat varata ajan FINENTRY-palvelusta.

Koronanäytteenotto on Kaarinan pääterveysaseman edessä kontissa

Otamme koronavirusnäytteitä ajanvarauksella arkipäivisin klo 8–15 ja viikonloppuisin klo 9–14 Kaarinan pääterveysaseman edessä olevassa kontissa. Kontti ei ole drive in -näytteenottopaikka.

Ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus.

Kaarinan pääterveysaseman yhteystiedot

Koronatestin vastaus tulee tekstiviestinä

Odotathan rauhassa koronatestin vastauksia. Vastaukset saapuvat viiveellä, 2-3 päivässä. Tulos ilmoitetaan tekstiviestinä. 

Jaa