Koronarajoitukset lieventyvät kirjastoissa 14.6. alkaen

Julkaistu: 14.6.2021 | Päivitetty: 10.9.2021
Kirjastojen koronarajoitukset lieventyvät 14.6. alkaen. Lähes kaikki Kaarinan kirjastojen tilat ja palvelut ovat jälleen asiakkaiden käytössä.

Kirjastoissa on edelleen maskinkäyttösuositus. Muistathan myös huolehtia turvaväleistä ja hyvästä hygieniasta.

Lainaus- ja palautuspalvelut toimivat normaaliin tapaan. Kirjastojen osastot ja lehtisalit ovat avoinna ja asiakkaat pääsevät hyllyjen väliin selaamaan aineistoa. Lukupaikat ovat käytössä, mutta istumapaikkojen määrää on vielä hieman rajoitettu.

Kirjastojen tiloja voi varata. Varaajan tulee huomioida koronatilanteesta johtuvat kokoontumisrajoitukset, turvavälit ja maskinkäyttösuositukset sekä noudattaa hyvää käsihygieniaa. Pääkirjaston musiikkitilassa suosittelemme omien soittimien käyttöä. 

Pääkirjaston tilojen varaaminen 

Satutilat ja pääkirjaston nuortentila Hytti on avattu asiakkaille. Tietokoneet ovat käytössä. Näyttelyihin voi tutustua kirjaston aukioloaikoina. Huomioithan näissäkin turvavälit ja maskisuosituksen.

Omatoimipalvelut Littoisten ja Piikkiön kirjastoissa avataan 1.7. alkaen. Omatoimiaika molemmissa kirjastoissa on arkisin klo 7-20 ja viikonloppuisin klo 7-17. 

Kaarinan kirjastot noudattavat koronavirusepidemian aikana kaikessa toiminnassaan hallituksen linjauksia ja Aluehallintoviraston ohjeita.

Lisätietoja:

kulttuuri- ja kirjastopalvelujohtaja Arja Pesonen, puh. 050 373 2742

Jaa