Koronarokotusaikoja saatavilla hyvin 70-79-vuotiaille - ikäryhmän 65-69 rokotukset alkavat vähitellen

Julkaistu: 7.4.2021 | Päivitetty: 9.4.2021

Koronarokotukset edistyvät Kaarinassa, vähitellen myös alle 70-vuotiaille. Kaarinalaisten eri ikäryhmiä rokotetaan ainoastaan juuri heille hyväksytyillä ja sopivilla rokotteilla. Yli 65-vuotiaat rokotetaan ensisijaisesti AstraZeneca-rokotteella ja rokotesaatavuudesta riippuen myös muilla rokotevalmisteilla. Rokotetta ei voi valita itse. Juuri nyt rokotusaikoja on hyvin saatavilla 70-79-vuotiaille. Uutena palveluna saat muistutusviestin rokotusajankohdasta vuorokautta ennen varattua aikaa.

70-79-vuotiaille hyvin rokotusaikoja

Kaarinan terveyspalvelut toivoo, että 70-79-vuotiaat varaisivat ahkerasti aikoja koronarokotuksiin. Aikoja on juuri nyt hyvin saatavilla, mutta tilanne voi muuttua nopeasti.

Kaikki ikäryhmään 70-79 kuuluvat (tänä vuonna 70 täyttävät) voivat varata ajan netin kautta. Tämän lisäksi ikäryhmälle 75-79 soitetaan (tänä vuonna 75 täyttävät), jos he eivät ole itse varanneet aikaa.

65-69-vuotiaiden ajanvaraus käynnistyy

Vähitellen Kaarinassa aletaan rokottaa 65-69-vuotiaita. Rokotusaikoja on saatavilla tällä hetkellä rajoitetusti ja tilanne vaihtelee päivittäin. Aikoja tulee varattavaksi sen mukaan, miten rokotteita saadaan.

Huomaathan, että sinun tulee olla aikaa varatessasi jo täyttänyt 65 vuotta.

Varaa aika koronarokotukseen

Varaa aika koronarokotukseen netin kautta tästä. Jos et saa aikaa varattua netin kautta, kaikki ajat ovat varattuina. Soittaminen varausnumeroon ei auta, se vain ruuhkauttaa puhelimet. Rokotusajankohdasta tulee muistutus tekstiviestinä vuorokausi ennen varattua aikaa.

Saat ajan koronarokotukseen puhelimitse ainoastaan, jos sinulla ei ole pankkitunnuksia. Ajanvarauksen numero on 02 588 2600, valitse numero 3. Korona-aikoja annetaan puhelimitse arkisin.

Tiedotteen julkaisun jälkeen on alkanut myös 16-64-vuotiaiden riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvien rokottaminen

Lisätietoja koronarokotuksista kaarina.fi/koronarokotukset

 

 

Jaa