Koronarokotuspaikka siirtyy virastotalolle 31.8.

Julkaistu: 27.8.2021 | Päivitetty: 27.8.2021

Tiistaista 31.8.2021 alkaen koronarokotukset annetaan Oskarintalolla eli ns. vanhalla virastotalolla. Rokotuspaikalle toiseen kerrokseen pääsee rakennuksen Turun puoleisesta päädystä joko portaita pitkin tai hissillä. Hissi ei ole esteetön. Rokotuspaikan ovelta saat ohjeet, miten toimia jos apuvälineet eivät mahdu hissiin.

Kaarinan kirkolla annetaan viimeiset koronarokotukset sunnuntaina 29.8.2021. Uusi rokotuspaikka Oskarintalolla, osoitteessa Oskarinkatu 4 (vanha kaupunginvirasto), avautuu tiistaina 31.8.2021.

Saapuminen rokotuspaikalle

Rokotuspaikan osoite on Oskarinkatu 4. Lähin pysäköintialue on Oskarintalon Turun puoleisessa päädyssä, jonne pääsee Lautakunnankatua tai Puntarikatua pitkin. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun puolella virastotalon edessä sekä Kaarina-talon päädyssä ja jonkin verran myös Pyhän Katariinan tien puolella.

Tästä saat tietoa invapaikoista

Lähin Föli-pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä. Lisätietoa Fölin reiteistä ja linjoista

Muut julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat Uudenmaantiellä (tie 110). 

Kulku toisen kerroksen rokotuspaikkaan

Käynti toisessa kerroksessa olevalle rokotuspaikalle tapahtuu Oskarintalon Turun puoleisesta päädystä. Rokotuspaikalle pääsee joko portaita pitkin tai hissillä. Hissi ei ole esteetön.

Esteetön kulku

Rokotuspaikan hissi ei ole esteetön. Rokotuspaikan ovelta saat ohjeet, mitä tehdä jos apuvälineet eivät mahdu hissiin. Toimi niiden mukaisesti ja sinut opastetaan esteettömälle rokotuspaikalle.

Lisätietoja rokotuksista ja ajanvarauksista osoitteesta kaarina.fi/koronarokotukset

Kaarinan kaupunki kiittää yhteistyöstä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymää: Kaarinan kirkko toimii rokotuspaikkana 29.8.2021 saakka.

Jaa