Koronarokotuspaikkana on Oskarintalo eli kaupunginvirasto

Julkaistu: 18.8.2021 | Päivitetty: 11.11.2021

Koronarokotuspaikkana on Oskarintalo eli ns. vanha virastotalo. Rokotuspaikalla annetaan myös influenssarokotuksia. Pääset rokotuspaikalle toiseen kerrokseen rakennuksen Turun puoleisesta päädystä joko portaita pitkin tai hissillä. Hissi ei ole esteetön. Rokotuspaikan ovelta saat ohjeet, miten toimia jos apuvälineet eivät mahdu hissiin.

Saapuminen rokotuspaikalle

Rokotuspaikan osoite on Oskarinkatu 4. Lähin pysäköintialue on Oskarintalon Turun puoleisessa päädyssä, jonne pääsee Lautakunnankatua tai Puntarikatua pitkin. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun puolella virastotalon edessä sekä Kaarina-talon päädyssä ja jonkin verran myös Pyhän Katariinan tien puolella. Rokotuspaikan karttalinkki

Tästä saat tietoa invapaikoista

Lähin Föli-pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä. Lisätietoa Fölin reiteistä ja linjoista

Muut julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat Uudenmaantiellä (tie 110). 

Kulku toisen kerroksen rokotuspaikkaan

Käynti toisessa kerroksessa olevalle rokotuspaikalle tapahtuu Oskarintalon Turun puoleisesta päädystä. Rokotuspaikalle pääsee joko portaita pitkin tai hissillä. Hissi ei ole esteetön.

Esteetön kulku

Rokotuspaikan hissi ei ole esteetön. Rokotuspaikan ovelta saat ohjeet, mitä tehdä jos apuvälineet eivät mahdu hissiin. Toimi niiden mukaisesti ja sinut opastetaan esteettömälle rokotuspaikalle.

Lisätietoja rokotuksista ja ajanvarauksista osoitteesta kaarina.fi/koronarokotukset

Jaa