Kysely Kaarinan kaupungin ja yhdistysten välisestä yhteistyöstä

Julkaistu: 15.9.2023 | Päivitetty: 15.9.2023

Voit kertoa kokemuksiasi kevään 2023 avustushausta ja auttaa kaupungin ja yhdistysten välisten toimintaperiaatteiden kehittämistyössä vastaamalla kyselyyn 27.9.2023 mennessä. Vastaa ja vaikuta!

Kaarinan kaupungin ja yhdistysten välisen yhteistyön toimintaperiaatteita uudistettiin vuonna 2022. Tavoitteena oli, että yhteistyötä määrittelevät periaatteet olisivat mahdollisimman selkeät, tasapuoliset ja yhteisesti päätetyt ja hyväksytyt. Uudistusta toteuttamassa oli työryhmä, johon kuului edustus kaupungin virkahenkilöistä ja luottamushenkilöistä. Työryhmätyöskentelyn lisäksi paikalliset yhdistykset saivat osallistua kehittämistyöhön kyselyn ja yhdistysfoorumin avulla. 

Uudistettuja toimintaperiaatteita kokeiltiin ensimmäisen kerran vuoden 2023 kevään avustushaussa. Työryhmä pitää tärkeänä, että paikalliset yhdistykset osallistuvat toimintaperiaatteiden valmistelun lisäksi myös niiden toimivuuden arviointityöhön.

Vastaamalla tähän kyselyyn voit tuoda esille oman yhdistyksesi kokemuksia kevään 2023 avustushausta ja auttaa toimintaperiaatteiden kehittämistyössä.

Vastaaminen kyselyyn kestää noin 5-8 minuuttia. Kysely on auki 27.9.2023 asti.

Kysely kaupungin ja yhdistysten välisistä toimintaperiaatteista

Muista myös yhdistysfoorumi Kaarina-salissa, osoitteessa Lautakunnankatu 1, keskiviikkona 11.10.2023 kello 18. Kaupunki kertoo tilaisuudessa kuulumiset toimintaperiaatteiden kehittämistyöstä. Lämpimästi tervetuloa!

Jaa