Lapsiperheille suunnattu Mummun ja vaarin tupa -toiminta käynnistyi Kaarinassa

Julkaistu: 6.2.2023 | Päivitetty: 13.2.2023

SOS-Lapsikylän Mummun ja vaarin tupa -toiminta alkoi Kaarinassa 6.2.2023. Toimintaa järjestetään Hovirinnan koululla maanantaisin klo 16.30–19.00. Mummun ja Vaarin tupa on avoin kohtaamispaikka alueen lapsiperheille.

Mummun ja vaarin tuvalla toisiaan tapaavat lapsiperheet ja koulutetut vapaaehtoiset varamummut ja -vaarit. Paikalla on aina myös SOS-Lapsikylän ehkäisevän työn työntekijä. Viikoittaisten tapaamisten aikana syödään tuvalla yhdessä lämmin ruoka ja vietetään aikaa pelaillen ja leikkien lasten kanssa. Vanhemmille tupa tarjoaa hengähdyshetken arjesta.

- Kaarinan tuvalla meillä on mukana joukko ihania vapaaehtoisia. On ollut innostavaa suunnitella heidän kanssaan yhdessä tulevaa tupaa ja sen toimintaa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi myös uudet vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet mukaan toimintaan, toteaa SOS-Lapsikylän ehkäisevän työn koordinaattori Piia Halla.

Lue lisää Mummun ja vaarin tuvasta ja sen toiminnasta.

Lisätietoja Mummun ja vaarin tuvan toiminnasta Kaarinassa antaa ehkäisevän työn koordinaattori Piia Halla (piia.halla@sos-lapsikyla.fi tai 044 493 8588). Laitathan Piia Hallalle viestiä, kun olet tulossa tuvalle. Mukaan mahtuu 25 henkilöä.

Jaa