Muutokset palveluissa 8.-28.3. Kokoontumisrajoitus 27.2. alkaen.

Julkaistu: 26.2.2021 | Päivitetty: 2.3.2021

Kaarinan koronajohtoryhmä linjasi 26.2.2021 Suomen hallituksen antamien koronapandemiaa koskevien määräysten vaikutukset kaupungin palveluihin. Linjausten taustalla ovat myös Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän suositukset. Uudet palvelumuutokset koskevat opetusta, liikuntaa, nuorisotiloja sekä kulttuuripalveluita. Poikkeavat palvelut ovat voimassa 8.-28.3.2021. Näiden lisäksi ovat voimassa jo aiemmin tehdyt palvelumuutokset. Aluehallintoviraston 26.2.2021 tekemä päätös kokoontumisrajoituksista tulee voimaan lauantaina 27.2.2021.

Katso tällä hetkellä voimassa olevat kaupungin palvelumuutokset

Lounais-Suomen aluehallintoviraston tiedote 26.2.2021
Lauantaista 27.2.2021 alkaen on kiellettyä järjestää yli kuuden hengen yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedote 26.2.2021

Opetus

Opetusjärjestelyjä koskevista muutoksista tiedotetaan ensisijaisesti Wilman kautta.

Perusopetus

Vuosiluokkien 7-9 yleisopetuksen opetusryhmissä opiskelevien opetus järjestetään 8.-26.3. etäyhteyksin. Opetusjärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin Wilman kautta.

6.-9. luokkalaisia, koulukuljetusta käyttäviä ja henkilökuntaa koskien on voimassa maskisuositus. Suositus laajenee 8.3. alkaen myös 4.-5.luokkalaisiin. Lisäksi kouluarjessa tulee koronatartuntojen ehkäisemiseksi kiinnittää huomiota hyvään käsihygieniaan, turvaväleihin ja siihen, että kouluun tullaan vain terveenä. Vähänkin oireisena tulee hakeutua koronatestiin.

Lukio

Lukio-opetus toteutetaan tällä hetkellä etä- ja lähiopetuksen vuorotteluna. 8.-26.3. välisenä aikana opetus järjestetään etäyhteyksin. Opetusjärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin Wilman kautta.

Lukiolaisia ja henkilökuntaa koskien on voimassa maskisuositus. Lisäksi kouluarjessa tulee koronatartuntojen ehkäisemiseksi kiinnittää huomiota hyvään käsihygieniaan, turvaväleihin ja siihen, että kouluun tullaan vain terveenä. Vähänkin oireisena tulee hakeutua koronatestiin.

Kulttuuri ja vapaa-aika

Kirjastot ja Kaarina-talo

Kirjastojen palveluja on rajoitettu 28.3. saakka. Katso tarkemmat tiedot kirjaston palveluista ja aukioloajoista

Kaarina-talon tiloja ei voi varata 28.3. saakka.

Kaarina-talon näyttelyt ovat avoinna pääkirjaston palveluaikoina ja niitä voi poiketa katsomaan lyhyesti yleisiä ohjeita noudattaen: muista maskinkäyttösuositus ja huolehdi turvaväleistä sekä hyvästä hygieniasta.

Tapahtumat ja tilaisuudet

Kaarinan kulttuuri- ja kirjastopalveluiden järjestämät yleisötilaisuudet, jotka vaativat fyysistä kohtaamista, on peruttu tai siirretty verkkoon 28.3. asti. Tapahtumakalenteriin merkitään jokaisen tapahtuman kohdalle, miten se on järjestetty tai jos tapahtuma on peruttu.

Kansalaisopisto

  • Aikuisten kurssit sekä aikuinen-lapsi -ryhmät alkavat aikaisintaan 6.4.2021
  • Lasten ja nuorten kurssit, joissa osallistujat ovat osin tai kokonaan v. 2007 ja sitä ennen syntyneitä, ovat tauolla 8.-28.3.

Liikunta

Kaupungin liikuntapaikoissa noudatetaan 8.-28.3. hallituksen antamia ohjeita ikärajoista sekä aluehallintoviraston määräyksiä. Näiden lisäksi tänä aikana:

  • uimahalli ja kuntosalit ovat suljettuina
  • kaupungin sisäliikuntaryhmiä ei järjestetä.

Tiedot täsmentyvät Muutoksia palveluissamme -sivulle ennen 8.3.

Valtioneuvoston tiedote 26.2.2021

Nuorisopalvelut

Nuorisotilat ovat suljettuina 8.-28.3. yläkouluikäisten ja sitä vanhempien osalta.

Vuolahden leirialue on suljettu 28.3. asti. Mahdolliset varaukset perutaan.

Harvaluodon sauna on suljettuna 28.3. asti.

Muut palvelut

Pontela on suljettuna 8.-28.3.

Lisätietoja sekä 7.3.2021 asti voimassa olevat kaupungin palvelut Muutoksia palveluissa -sivuilla

Jaa