Osallistu Joulupuu-keräykseen ja lahjoita lahja lapselle tai nuorelle

Julkaistu: 23.11.2022 | Päivitetty: 24.11.2022

Joulupuu on perinteinen hyvän mielen joulukeräys, jossa kerätään joululahjoja eriarvoisessa asemassa oleville lapsille ja nuorille. Keräys alkaa perjantaina 25.11.2022. Osallistu keräykseen tuomalla lahjasi Kaarina-talon keräyspisteelle 10.12. mennessä. Voit myös osallistua rahalahjoituksella verkossa 26.12.2022 asti.

Joulupuu-keräykseen voivat osallistua lahjoittajina sekä yksityiset henkilöt että organisaatiot ja yhteisöt. Kuka tahansa saa tuoda keräykseen lahjan.

Tuo keräykseen käyttämättömiä, uusia tai itse tehtyjä lahjoja. Lahjakortit ovat suosittuja. Ethän tuo keräykseen arpoja tai muita Veikkaus-tuotteita, päihteitä tai käytettyjä tavaroita. Rahaa voit lahjoittaa ainoastaan eJoulupuun kautta verkossa.

Jos tuot lahjan Kaarina-taloon, ota huomioon aukioloajat.

Joulupuu ry on voittoa tavoittelematon järjestö, joka vapaaehtoisten paikalliskeräyksien kautta toimittaa joululahjoja eriarvoisessa asemassa olevien perheiden lapsille ja nuorille. Jokainen lapsi ja nuori on joululahjansa ansainnut, ja jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle tai nuorelle.

Lue tästä lisätietoja Joulupuu-keräykseen osallistumisesta.

Jaa