Oskarintalon rokotukset päättyvät 28.2. - maanantaina rokotetaan vain lapsia

Julkaistu: 18.8.2021 | Päivitetty: 28.2.2022

Kaarinan rokotukset siirtyvät Oskarintalolta pääterveysasemalle osoitteeseen Voivalantie 5 tiistaina 1.3.2022. Aiemmin helmikuulle varatut rokotusajat hoituvat Oskarintalolla, maanantaina 28.2. rokotetaan ainoastaan lapsia. Sisäänkäynti uudelle rokotuspaikalle on terveysaseman pääsisäänkäynnistä. Ilmoittaudu ensin infossa. Rokotukselle voi tulla vain varaamalla ajan.

Tiedote rokotuspaikan muutosta

Saapuminen rokotuspaikalle 28.2.2022 saakka

Rokotuspaikan osoite on Oskarinkatu 4. Lähin pysäköintialue on Oskarintalon Turun puoleisessa päädyssä, jonne pääsee Lautakunnankatua tai Puntarikatua pitkin. Pysäköintitilaa on myös Oskarinkadun puolella virastotalon edessä sekä Kaarina-talon päädyssä ja jonkin verran myös Pyhän Katariinan tien puolella. Rokotuspaikan karttalinkki

Tästä saat tietoa invapaikoista

Lähin Föli-pysäkki on Pyhän Katariinan tiellä. Lisätietoa Fölin reiteistä ja linjoista

Muut julkisen liikenteen pysäkit sijaitsevat Uudenmaantiellä (tie 110). 

Kulku toisen kerroksen rokotuspaikkaan

Käynti toisessa kerroksessa olevalle rokotuspaikalle tapahtuu Oskarintalon Turun puoleisesta päädystä. Katso kuva alla. Rokotuspaikalle pääsee joko portaita pitkin tai hissillä. Hissi ei ole esteetön.

Esteetön kulku

Rokotuspaikan hissi ei ole esteetön. Rokotuspaikan ovelta saat ohjeet, mitä tehdä jos apuvälineet eivät mahdu hissiin. Toimi niiden mukaisesti ja sinut opastetaan esteettömälle rokotuspaikalle.

Lisätietoja rokotuksista ja ajanvarauksista osoitteesta kaarina.fi/koronarokotukset

Jaa