Paras paikka juhlia. - 65-vuotiaat ilmaiseksi Saaristo Festivaaliin!

Julkaistu: 21.4.2023 | Päivitetty: 5.6.2023

Kaarinan kaupunki ja Saaristo Festivaali lahjoittavat kaikille yli 65-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn Hovirinnan rannassa 9.-10.6.2023 järjestettävään, uudistuneeseen tapahtumaan. Lippujen luovuttamisesta tiedotetaan myöhemmin. Saaristo Festivaalia juhlitaan Kaarinassa nyt 13. kerran ja mukana ovat myös kaarinalaiset yrittäjät.

Kaarinan kaupunki on ollut Saariston yhteistyökumppani festivaalin alusta alkaen, ja kaupunginjohtaja Harri Virta on erityisen mielissään siitä, miten Saaristo aktivoi koko kaupungin elämää – myös yrittäjän näkökulmasta. 

- Uudistunut Saaristo antaa potkua ja tuo vetovoimaa alueelle, ja olen mielissäni myös siitä, että tänä vuonna tapahtumaan on luvassa yrittäjäkatu, jossa kaarinalaiset yrittäjät pääsevät esittäytymään, Harri Virta kertoo.

Saaristo tarjoaa yhdessä Kaarinan kaupungin kanssa tänä vuonna ilmaisen sisäänpääsyn kaikille yli 65-vuotiaille kävijöille, joka on myös erityisen mieleinen asia Virralle.

- Olen tämän toteutumisesta mielissäni, Virta jatkaa.

Yli 65-vuotiaat pystyvät lunastamaan ilmaisen sisäänpääsyn Saaristoon tapahtuman ennakkovaihtopisteellä, joka on auki tapahtumaviikolla (viikko 23). Liput luovutetaan henkilöllisyystodistusta näyttämällä.

Tapahtuman vetovoimasta kertoo jotain se, että kaikki myyntipaikat varattiin loppuun jo aiemmin tässä kuussa. Jo perinteeksi muodostunut Saaristo järjestetään tänä vuonna kolmattatoista kertaa ja sen myötä tapahtumaa on päätetty laajentaa kolmannella lavalla.

- Tänä vuonna tarjoilemme Saaristossa entistä enemmän artisteja eri genreistä, sillä haluamme olla saavutetumpi tapahtuma laajemmalle ihmisjoukolle. Olemme erittäin innoissamme tulevasta jo nyt, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen sanoo.

Entistä laajempana järjestettävän tapahtuman pääesiintyjiksi on buukattu kansainvälisiä huippunimiä, kuten Robin Schulz, Icona Pop, Jubël, nublu sekä John Newman. Kotimaan huippunimistä mukana ovat Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Behm, Gasellit, Maija Vilkkumaa, Yona, Bess, Michael Monroe, festarien oman kylän poika Benjamin, Maustetytöt, ABREU, Sexmane, Pihlaja, Cledos, Etta, Jambo, Viivi, Jesse Markin, Yeboyah, Samu Haber, Blind Channel sekä Mikael Gabriel.

Liput myy Ticketmaster & Tiketti & Kaarinan palvelupisteet

SAARISTO FESTIVAALI | FACEBOOK | INSTAGRAM

Lisätiedot tapahtumasta:
Kalle Keskinen
Promoottori 
Loud N' Live Promotions
kalle.keskinen@loudnlive.fi
www.loudnlive.fi

Jaa