Paras paikka kuvata. Osallistu kisaan!

Julkaistu: 5.8.2021 | Päivitetty: 5.8.2021

Kaarinan kaupunki kutsuu sinut kuvaamaan kaunista Kaarinaa. Ota kuva juuri sinulle tärkeästä paikasta tai esimerkiksi ihmisistä Kaarinassa ja osallistu kuvakisaan 30.9.2021 mennessä. Kisan pääpalkintona on kuvasuurennos tai canvas-taulu halutusta kuvasta. Kaikkien osallistujien kesken arvomme Kaarina-aiheisia palkintoja ja parhaalla kuvalla voi päästä nimen kera Kaarinan yritys- ja palveluhakemiston 2022 kanteen.

Kaarinassa on upeita luontokohteita kuvattavaksi ja meri näkyy niin rannoilta kuin korkeilta kallioiltakin. Paras paikka Kaarinassa voi olla myös oma kotipiha tai asuinalue tai se voi olla jokin tapahtuma, rakennus, yllättävä poikkeama maisemassa tai sinulle tärkeä läheinen. 

Osallistu kuvakisaan ja näytä muillekin Kaarinan paras paikka!

Paras paikka kuvata -kisan ohjeet 

Kisa on kaikille avoin. Kisakuvat tulee lähettää 30.9.2021 mennessä osoitteeseen kaarinankaupunki@gmail.com. Mainitse sähköpostissa kuvaajan nimi ja kuvauspaikka. Lähetä yhdessä sähköpostissa enintään kolme kuvaa. 

Kuvan pitää olla otettu Kaarinassa. Kuva ei saa olla aiemmin julkaistu ja kuvaajalla on oltava siihen täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun. 

Kuva voi olla vaaka- tai pystysuuntainen. Kaarinan yritys- ja palveluhakemiston kansikuvaa ajatellen kuvan tulee olla pystysuuntainen ja painolaatuinen. Kuvan yläosan 1/3 kannattaa ajatella siten, että siihen tulee tekstiä (hakemiston nimi). 

Palkinnot

Kisan pääpalkintona on kuvasuurennos tai canvas-taulu halutusta kuvasta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Kaarina-aiheisia palkintoja.

Voit myös saada kuvan nimesi kera Kaarinan yritys- ja palveluhakemiston kansikuvaksi. Kaupungin ja kaarinalaisten yrittäjien kanssa jo perinteisesti yhteistyössä tehty hakemisto jaetaan kaarinalaisiin kotitalouksiin aina alkuvuodesta. Yritys- ja palveluhakemiston löydät myös osoitteesta kaarinapalvelee.fi 

Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti, lisäksi niistä kerrotaan kaupungin eri viestintäkanavissa lokakuun alussa.

Kuvien käyttöoikeudet ja tietosuoja

Lähettämällä kuvan tai kuvia suostut siihen, että Kaarinan kaupunki saa kilpailukuviin täydet oikeudet ja voi ilman erillistä korvausta käyttää niitä omassa viestinnässään ja markkinoinnissa verkossa (kotisivut, matkailusivut, sosiaalinen media, verkkojulkaisut) sekä printtimateriaaleissa.

Lisäksi kuvia voidaan julkaista Kaarinan Yrittäjien ylläpitämällä Kaarina Palvelee -Facebook-sivustolla. Kaupunki mainitsee kuvia käyttäessään kuvaajan nimen aina kun se on teknisesti helppoa toteuttaa.  

Kaarinan kaupunki ei myy kuvia kolmansille osapuolille. 

Lisätietoja tietosuojasta

Jaa