Pop up -koronarokotukset laajenevat

Julkaistu: 19.7.2021 | Päivitetty: 23.7.2021

Pop up -rokotuksia järjestetään rokotteiden saatavuuden mukaan sekä rokotuspaikalla Kaarinan kirkolla, että Pop up -koronarokotuspakussa. Pop upit jatkuvat ainakin elokuun ajan. Rokotuspaikan pop upeissa saat joko ensimmäisen tai toisen rokotteen. Rokotuspakussa annetaan ensisijaisesti ensimmäisiä rokotteita. Ota mukaan Kela-kortti tai henkilöllisyystodistus, myös ajokortti käy. Kaarinassa rokotamme vain kaarinalaisia tai hoitopaikakseen Kaarinan valinneita.

Korona voitetaan yhdessä! 

Koronapandemia helpottaa vasta kun suurin osa väestöstä on ottanut toisen rokotteen. Ota rokotus nyt - päätökselläsi on suuri merkitys.

Alaikäinen voi itse päättää rokottamisesta, jos rokotteen antava terveydenhuollon ammattilainen arvioi, että lapsi tai nuori ikänsä ja kehitystasonsa perusteella kykenee päättämään rokotuksestaan. Lapsen itsemääräämisoikeudelle ei ole laissa ikärajaa, vaan asia arvioidaan tapauskohtaisesti.

Pop up -rokotuspaku

Punainen pop up -rokotuspaku jatkaa kierrostaan, tiedotamme aikataulusta heti kun se on selvillä.

Seuraavaksi punainen pop up -koronarokotuspaku kurvaa Kaarinan keskustan kautta Piikkiön K-Supermarketin pihalle ja Littoisiin Kotimäen koululle torstaina 22.7.2021:

  • klo 9-11 Kaarinan keskustassa, Kaarina-talon edessä
  • klo 12-14 Piikkiön K-Supermarketin p-paikalla
  • klo 14.30-16-30 Littoisissa, Kotimäen koulun p-paikalla

Rokotuspaku on tarkoitettu kaikille 16 vuotta täyttäneille sekä riskiryhmään kuuluville 12-15-vuotiaille. Rokotuspakussa annetaan ensisijaisesti ensimmäisiä rokotteita. Ota mukaan Kela-kortti, henkilöllisyystodistus tai ajokortti.

Pop up -rokotukset rokotuspaikalla Kaarinan kirkolla

  • keskiviikkona 21.7.2021 klo 9-17
  • keskiviikkona 28.7.2021 klo 9-17

Rokotuspaikan pop up -päivät on tarkoitettu kaikille 16 vuotta täyttäneille sekä riskiryhmään kuuluville 12-15-vuotiaille kaarinalaisille, jotka tulevat ottamaan joko ensimmäisen tai toisen rokotteen. Ota mukaan Kela-kortti, henkilöllisyystodistus tai ajokortti. Kaarinan kirkon osoite on Voudinkatu 2.

Toisena rokotteena on tarjolla Pfizerin Comirnaty. Jos olet saanut ensimmäisellä rokotuskerralla Modernan rokotteen, Comirnaty sopii toiseksi rokotteeksi.

  • Toisen rokotteen voi saada vasta kahdeksan viikon kuluttua ensimmäisestä rokotteesta.
  • Muista perua jo varattu aikasi, jos käyt pop upissa.

Pop up -rokotuksia järjestetään rokotteiden saatavuuden mukaan.

Lisätietoa koronarokotteista saat täältä 

Lisätietoa Kaarinan koronarokotuksista saat täältä - tietoa myös ajanvarauksesta, ellei pop up -päivä ole sopiva.

Jaa