Riskiryhmien influenssarokotukset alkavat 25.10.

Julkaistu: 11.10.2021 | Päivitetty: 13.10.2021

Kaarinassa riskiryhmien influenssarokotukset alkavat 25.10.2021. Voit varata ajan rokotukseen, jos kuulut alla mainittuihin ryhmiin. Lähipiirien rokotuksiin on esitetty tiukennuksia ja tämän ryhmän rokotukset alkavat vasta kun sosiaali- ja terveysministeriön uusi asetus valmistuu. Influenssa- ja koronarokotuksen välillä ei tarvitse pitää taukoa. Jos tarvitset reseptin, soita terveyskeskukseen. Rokotuspaikkana on Oskarintalo eli kaupunginvirasto.

Maksuton rokotus tietyille ryhmille

Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle rokotuksesta on merkittävää hyötyä. Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja

Maksuttomaan rokotukseen on oikeus myös henkilöillä, jotka asuvat tai oleskelevat pitkäaikaisesti laitosmaisissa olosuhteissa kuten vankeinhoitolaitoksissa ja vastaanottokeskuksissa.

Raskaana oleville naisille ja neuvolaikäisille lapsille annetaan rokotus neuvolakäynnin yhteydessä ja kouluilla oppilaille ja opiskelijoille terveydenhoitajan käynnin yhteydessä. Jos lapsella ei ole syksyllä neuvola-aikaa tai oppilaalla/opiskelijalla tarkastusaikaa, voi ajan varata Kaarinan yleiselle rokotuspaikalle Oskarintalolle.

Lähde ja lisätietoja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitokset kotisivut

Varaa aika

Jos tarvitset reseptin, soita terveyskeskukseen ja jätä soittopyyntö ma-to klo 10-14 ja pe klo 10-12 numeroon 02 588 2600.

Influenssa- ja koronarokotuksen välillä ei tarvitse pitää taukoa.

Varaa aika influenssarokotukseen tästä

Jos aikoja ei ole netissä vapaana, kokeile uudestaan myöhemmin. Rokotuksien alkuvaiheessa kysyntää saattaa olla enemmän kuin mitä rokotteita on tarjolla.

Ainoastaan, jos sinulla ei ole pankkitunnuksia, saat rokotusajan soittamalla ma - to klo 10-14 ja pe klo 8-12 numeroon 02 588 2600. Valitse ensin kiireetön ajanvaraus painamalla 2 ja sen jälkeen numero 2.

Rokotuspaikkana on vanha virastotalo eli Oskarintalo.

Influenssarokotuksia annetaan samassa paikassa kuin koronarokotuksia, eli Oskarintalolla osoitteessa Oskarinkatu 4. Sisäänkäynti on rakennuksen Turun puoleisesta päädystä.

Lisätietoja rokotuspaikasta

Jaa