Uimahalli ja muut sisäliikuntatilat avoinna erityisjärjestelyin 

Julkaistu: 9.6.2020 | Päivitetty: 15.6.2020
Kaarinan kaupungin uimahalli ja muut sisäliikuntatilat avautuivat erityisjärjestelyin 1.6.2020 alkaen.

Kaarinan uimahalli ja Kuntokoulu Kaarina

Uimahallin ja Kuntokoulun käyttäjämääriä rajataan turvaetäisyydet, kokoontumisrajoitukset sekä korotettu hygieniataso huomioiden.

Odotamme, että uimahallille saapuvat asiakkaat noudattavat voimassa olevia määräyksiä ja ohjeita sekä huolehtivat omasta, muiden asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta.

Asiakasmääriä säädellään kassalle saatavan reaaliaikaisen asiakasmäärän mukaan sekä eri tiloissa esimerkiksi pukukaappien määrää rajaamalla. Vesijuoksuvöitä ja uintikellukkeita on tarjolla asiakkaille.

Uimakouluja, vauvauintia, vesijumppia eikä ryhmäliikunta järjestetä toistaiseksi. Tulevista ohjaustoiminnoista tiedotetaan myöhemmin kesän aikana.

Uimahallilla saunat eivät ole toistaiseksi käytössä eikä takkatilaa voi vuokrata.

Asiakkaiden toivotaan käyttävän maksamiseen ensisijaisesti pankki- ja luotokorttia tai muita hallilla käytössä olevia mobiilimaksutapoja.

Uimahalli ja Kuntokoulu ovat avoinna 1.6.–26.6.:

  • ma, ke, pe klo 6–20 (kassan aukioloaika)
  • ti klo 10–20
  • to klo 8–20
  • la, su klo 10–17 (poikkeavasti, koska hallilla ei ole ohjattuja toimintoja)

Sisäliikuntatilat, kuntosalit, ulkokenttien huoltorakennukset sekä muut tilat

Urheiluseurojen tulee noudattaa omien lajiliittojen ohjeistuksia, jolloin harjoitusten yhteydessä ei käytetä puku- ja suihkutiloja. Wc-tilat pyritään pitämään avoinna mahdollisuuksien mukaan.

Keskusliikuntapuistossa, Littoisten monitoimitalolla ja Pontelassa saunoja ei lämmitetä. Hovirinnan rantasaunaa ei vuokrata toistaiseksi.

Visiitin kuntosali pidetään toistaiseksi suljettuna. Mahdollisesta avaamisesta tiedotetaan kaupungin nettisivuilla erikseen.

Liikuntapaikkojen kesäsulkuajat

  • Uimahalli / Kuntokoulu Kaarina: kesäsulku 27.6.–9.8.
  • Monitoimitalo: kesäsulku 22.6.–9.8.
  • Piikkiön liikuntahalli: kesäsulku 1.6.–16.8.
  • Vapari: kesäsulku 25.4.–23.8.

Uimarannat

Virallinen uimakausi uimarannoilla on 15.6.–31.8. välinen aika. Uimarannoilla on kuitenkin jo nyt avattu WC-tilat ja niitä pidetään avoinna mahdollisuuksien mukaan.

Uimarannoille on toimitettu Suomen Uima- ja Hengenpelastusliiton laatimat ”Uimarantaetiketin-ohjeistukset”.

Uimarantojen pohjat tarkastetaan sukeltamalla ennen uimakauden alkua.

Hyvitykset

Uimahallin ja Kuntokoulun sarjakortteihin lisätään automaattisesti käyttämättä jääneet käyttöajat. Hyvitys latautuu, kun asiakas seuraavan kerran käyttää hallin portin leimauslaitetta.

65+ -kortin ja kuntosalien kausikorttien hyvitys annetaan siten, että nykyisen kortin ostaja saa seuraavan kausikortin / vuosikortin / 65+ -kortin oston yhteydessä sen alennetulla hinnalla.

Jaa