Vapaa-ajan palveluiden maskisuositukset

Julkaistu: 9.10.2020 | Päivitetty: 30.10.2020
Maskin käyttöä suositellaan esimerkiksi kirjastoissa, kansalaisopistossa yli 15-vuotiaille ja nuorisotiloissa. Myös kulttuuritapahtumissa on maskisuositus.

Alueellinen koronaa ehkäisevä työryhmä linjasi tiistaina 6.10.2020, että koko maakunta on koronapandemian kiihtymisvaiheessa. Kaarinassa kiihtymisvaiheen suositukset astuivat voimaan jo lauantaina 3.10.2020. Maskisuositus koskee julkisia tiloja, joissa turvavälien pitäminen ei ole aina mahdollista. 

Alla on listattu Kaarinan kaupungin järjestämiä vapaa-ajan palveluita, joissa on maskisuositus.

Kulttuuri- ja kirjastopalvelut

  • Maskinkäyttösuositus koskee kirjastoja julkisina tiloina.
  • Kulttuuritapahtumissa suositellaan maskin käyttöä. Suositus koskee kaupungin omien tapahtumien lisäksi myös niitä Kaarina-talossa järjestettäviä tilaisuuksia, joissa kaupunki ei ole osallisena.

Kansalaisopisto

  • Kansalaisopiston toiminnassa maskisuositus on voimassa niillä kursseilla ja niissä tapahtumissa, jotka on suunnattu aikuisille tai yli 15-vuotiaille.

Nuorisopalvelut

  • Maskinkäyttösuositus koskee nuorisotiloja julkisina tiloina.

Liikuntapalvelut 2.11. alkaen

Kaarinan kaupunki edellyttää 2.11.2020 alkaen kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta kaikissa sisäliikuntatiloissa muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Lue lisää liikuntapalveluiden koronasuosituksista

Vähävaraisille jaetaan kangasmaskeja palvelupisteissä.

Jaa