Ykkösrokotteen saajille oma pop up -ilta - myös kakkosille vaihtoehtoja

Julkaistu: 8.9.2021 | Päivitetty: 8.9.2021

Älä enää emmi koronarokotteen kanssa. Rokotuksen ottaminen on oman harkintasi varassa. Sinä päätät, eivät kaverit tai tuttavat. Sinä harkitset, toivottavasti tutkitun tiedon pohjalta. Järjestämme juuri sinua varten, joka olet tulossa ensimmäiseen rokotukseen, pop upin ilta-aikaan Oskarintalolla tiistaina 14.9. klo 14-20. Tule rokotukselle helposti ilman ajanvarausta! Lisäksi tarjolla on edelleen pop upeja joko 1. tai 2. rokotteen ottajille, myös Piikkiössä.

Rokotuspelon voi voittaa - tieto auttaa epävarmuuteen

Rokotuspaikalla sinua odottavat erittäin ystävälliset ja kokeneet rokotuksien antajat. Rokotus ei usein tunnu sen kummemmalta kuin laastarin laitto ja erittäin harvoin se on kivuliasta. Kerro rokotteen antajalle, jos sinua pelottaa tai sinulla on joskus ollut huonoja kokemuksia rokotuksista. Meidän rokottajamme auttavat sinua, myös jos sinulle tulee huono olo rokotuksen jälkeen.

Jos et ole vielä ottanut koronarokotetta ja yhä epäröit, niin tutustu faktoihin ja tutkittuun tietoon. Osaathan arvioida, mitkä lähteet ovat luotettavia? Kaikista rokotteista tai lääkkeistä voi tulla sivuvaikutuksia joillekin. Lääkeviranomaiset myöntävät myyntiluvan vain rokotteille, joilla on tutkimuksin osoitettua näyttöä sekä tehosta että turvallisuudesta. Koronavirusrokotteita arvioidaan samoilla laatu-, turvallisuus- ja tehokkuuskriteereillä kuin muitakin lääkkeitä.

Lisätietoja rokotteista ja koronaviruksesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta

Kuva alla: Rokote suojaa vakavalta taudilta, ja se näkyy Tyksin tilastossa. Kesän aikana 1.6.–23.8. koronaan sairastuneista jopa 53 prosenttia on täysin rokottamattomia. 38 prosenttia sairastuneista on saanut osittaisen rokotesarjan ja koko rokotesarjan saaneita on yhteensä lähes yhdeksän prosenttia. Lähde: Varinais-Suomen sairaanhoitopiirin tiedote 24.8.2021.

Pop up -ilta 1. rokotteen ottajille

  • ainoastaan 1. rokotteen ottajille pop up tiistaina 14.9.2021 klo 14-20 Oskarintalolla eli kaupunginvirastolla, osoitteessa Oskarinkatu 4. Katso tarkemmat tiedot rokotuspaikasta
  • 12 vuotta täyttäneille kaarinalaisille tai Kaarinan hoitopaikakseen valinneille.
  • sinun ei tarvitse varata aikaa.

Pop upit 1. ja 2. rokotteen ottajille

  • perjantaina 17.9.2021 pop up Oskarintalolla klo 9-15.30. Osoite: Oskarinkatu 4. Katso tarkemmat tiedot rokotuspaikasta
  • perjantaina 24.9. pop up Piikkiön kirjastossa klo 12-15. Osoite: Hadvalantie 9.
  • 12 vuotta täyttäneille kaarinalaisille tai Kaarinan hoitopaikakseen valinneille.
  • sinun ei tarvitse varata aikaa.

Päivitämme tietoa tulevista pop up -tapahtumista osoitteeseen kaarina.fi/popuprokotus

Rokotteita saattaa olla pop upeissa rajoitetusti.

Tietoa koronarokotuksista ja ajanvarauksesta Kaarinassa

Jaa