Yritystontit

Kaarinassa kaupungin yritystontteja on tarjolla Krossin, Raadelman ja Kirismäen yritysalueilla.

Kaarinassa yritystontit vuokrataan kaupunginvaltuuston vahvistamaan hintaan. Rakennusvelvoitteen täytettyään vuokralainen voi ostaa yritystontin omakseen. Päätöksenteko käy Kaarinassa nopeasti, sillä vuokrauspäätökset tekee maankäyttöinsinööri. Tonttisivuilla on ilmoitettu vapaiden kortteleiden pinta-aloja. Kortteleista muodostetaan yrityksille sopivan kokoisia tontteja. Tonttien hakeminen tapahtuu sähköisessä varauspalvelussa. 

Tästä linkistä pääset tutustumaan Kaarinan yritysalueisiin. 

Linkki tonttien varauspalveluun.

Krossin yritysalue

Kaarinan Krossi on noin 200 yrityksen ja yli 1500 työntekijän monipuolinen yrityskeskittymä. Sijainti Turun naapurissa, välittömästi moottoritien 6-liittymässä antaa yrityksellesi vahvan sijaintiedun.

Ahokylänkadun tontit sijaitsevat moottoritien ja Krossinkadun välisellä alueella. Tontit ovat heti valmiit rakennettaviksi. Tonttien vuosivuokra on 1€/m2.

Katso lisätietoa tonteista ja tee sähköinen tonttihakemus tästä linkistä.

Kuva: Vesa-Matti Väärä

Raadelman yritysalue

Raadelman yritysalue sijaitsee noin 10km päässä Turun keskustasta. Ajoaika Raadelmasta esimerkiksi Turun satamaan on noin 20 minuuttia ja Helsinkiin 1h 30minuuttia. Sijainti Turku-Helsinki -moottoritien 7-liittymässä mahdollistaa joustavat logistiset yhteydet.

Tarjolla on erikokoisia kovapohjaisia yritystontteja. Alueelle saa rakentaa toimistorakennuksia sekä ympäristöhäiriöitä aiheuttamattomia teollisuus- ja varastorakennuksia. Kortteliin 21100 voi sijoittaa myös polttoaineen jakeluaseman.

Alueen tonttien vuosivuokra on 1,00 €/m2.

Katso lisätietoa tonteista ja tee sähköinen tonttihakemus tästä linkistä.

Kuva: Vesa-Matti Väärä

Kirismäen yritysalue

Kirismäen yritysalueen sijainti Turku-Helsinki -moottoritien 8-liittymän ja Turun kehätien risteyksessä tarjoaa erinomaiset logistiset yhteydet.

Kirismäki sijaitsee noin 20km päässä Turun keskustasta. Ajoaika Turun satamaan on noin 23 minuuttia ja Helsinkiin noin 1h 30minuuttia. Sijainti Turku-Helsinki -moottoritien ja Turun ohikulkutien risteyksessä mahdollistaa joustavat logistiset yhteydet.

Kirismäessä tontin vuosivuokra on 0,70 €/m2.

Katso lisätietoa tonteista ja tee sähköinen tonttihakemus tästä linkistä.

Lisätietoja tonteista

Jaa