Viestintä

Kaarinan kaupunki viestii verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä Kaarina tiedottaa -lehdessä.

Visuaalinen ilme ja brändi

Kaarina näkyy Paras paikka -brändillä ja sitä täydentävällä visuaalisella ilmeellä. Kaarina logoa käytämme markkinointiviestinnässä ja arkisissa materiaaleissa. Kaarinan logo muodostuu Kaarina-tunnuksesta ja merellisestä aalto-symbolista. 

Vaakunaa käytämme virallisemmissa yhteyksissä. Vaakunan punaisesta kentästä nousee kolme kultaista, apilakärkistä sudenhammasta. Apilat piikkien kärjissä kuvaavat maataloutta. Piikit viittaavat Piikkiöön.

Kaarinan vaakunaa tai logoa ei saa ilman lupaa käyttää materiaaleissa, jotka eivät ole kaupungin tuottamia. Logon käyttöön voit pyytää lupaa tiedottajalta. Vaakunan käyttöoikeudesta päättää kaupunginhallitus. Luvallisessakin käytössä tulee aina noudattaa kaupungin graafista oheistusta.

Kaarina tiedottaa -lehti

Kaarina tiedottaa -lehti on Kaarinan kaupungin asukkaiden oma tiedotuslehti. Se jaetaan maksutta kotitalouksiin kerran kuukaudessa heinäkuuta lukuun ottamatta. Vuoden 2020 syyskuussa tiedotuslehti muuttuu asukaslehdeksi, joka ilmestyy viidesti vuodessa.

Tiedotuslehden voit noutaa myös kaupungin palvelupisteistä tai voit lukea ja ladata sen sähköisesti issuu.com-palvelussa.

Vuonna 2020 lehden ilmestymispäivät ovat:                                             

  • 6.5. (ei ilmesty koronatilanteen vuoksi)                                                
  • 10.6.                                              
  • ei ilmesty heinäkuussa
  • 12.8.
  • Syyskuussa ilmestyy uusi asukaslehti, joka korvaa Kaarina tiedottaa -lehden. 

Lehden jakelupäivät voivat vaihdella jakelualueesta riippuen. Jos et saa lehteä kotiisi, voit ilmoittaa jakeluhäiriöstä:

Mikäli jakelu ei suju muistutuksestasi huolimatta, lähetä palautetta kaupungille osoitteella tiedotus@kaarina.fi Muista liittää palautteesi mukaan nimesi ja osoite, johon lehteä ei ole toimitettu. 

Tiedotteet

Kaupungin tiedotteet ja muut ajankohtaiset uutiset löydät etusivultamme.

Pääset myös lukemaan kaikkia uutisia ja tiedotteita uutishaussamme.

Yhteystiedot

Jaa