Viestintä

Kaarinan kaupunki viestii verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä Paras paikka -asukaslehdessä.

Visuaalinen ilme ja brändi

Kaarina näkyy Paras paikka -brändillä ja sitä täydentävällä visuaalisella ilmeellä. Kaarinan logoa käytämme markkinointiviestinnässä ja arkisissa materiaaleissa. Kaarinan logo muodostuu Kaarina-tunnuksesta ja merellisestä aalto-symbolista. 

Vaakunaa käytämme virallisemmissa yhteyksissä. Vaakunan punaisesta kentästä nousee kolme kultaista, apilakärkistä sudenhammasta. Apilat piikkien kärjissä kuvaavat maataloutta. Piikit viittaavat Piikkiöön.

Kaarinan vaakunaa tai logoa ei saa ilman lupaa käyttää materiaaleissa, jotka eivät ole kaupungin tuottamia. Logon käyttöön voit pyytää lupaa tiedottajalta. Vaakunan käyttöoikeudesta päättää kaupunginhallitus. Luvallisessakin käytössä tulee aina noudattaa kaupungin graafista ohjeistusta.

Paras paikka -asukaslehti

Paras paikka on Kaarinan kaupungin asukaslehti. Se jaetaan maksutta kotitalouksiin 4-5 kertaa vuodessa. Asukaslehti korvaa aiemmin ilmestyneen Kaarina tiedottaa -lehtisen.

Asukaslehteä voit lukea myös sähköisesti issuu.com-palvelussa. Lehteä on jaossa palvelupisteissä rajattu määrä aina ilmestymispäivän jälkeen.

Vuoden 2023 lehdet:

Syyskauden osalta tarkemmat aikataulut selviävät myöhemmin.  

Vuoden 2022 lehdet:

Vuoden 2021 lehdet:

Lehden jakelupäivät voivat vaihdella hieman jakelualueesta riippuen. Jos et saa lehteä kotiisi, voit ilmoittaa jakeluhäiriöstä:

  • puhelimitse: 02900 10040
  • sähköpostitse: jakeluvalvonta@suoramainonta.fi
  • sähköisellä lomakkeella: www.jakelupalaute.fi

Mikäli jakelu ei suju muistutuksestasi huolimatta, lähetä palautetta kaupungille osoitteella tiedotus@kaarina.fi Muista liittää palautteesi mukaan nimesi ja osoite, johon lehteä ei ole toimitettu. 

Tiedotteet

Yhteystiedot

Jaa