Viestintä

Kaarinan kaupunki viestii verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa sekä Paras paikka -asukaslehdessä.

Visuaalinen ilme ja brändi

Kaarina näkyy Paras paikka -brändillä ja sitä täydentävällä visuaalisella ilmeellä. Kaarinan logoa käytämme markkinointiviestinnässä ja arkisissa materiaaleissa. Kaarinan logo muodostuu Kaarina-tunnuksesta ja merellisestä aalto-symbolista. 

Vaakunaa käytämme virallisemmissa yhteyksissä. Vaakunan punaisesta kentästä nousee kolme kultaista, apilakärkistä sudenhammasta. Apilat piikkien kärjissä kuvaavat maataloutta. Piikit viittaavat Piikkiöön.

Kaarinan vaakunaa tai logoa ei saa ilman lupaa käyttää materiaaleissa, jotka eivät ole kaupungin tuottamia. Logon käyttöön voit pyytää lupaa viestintäasiantuntijalta. Vaakunan käyttöoikeudesta päättää kaupunginhallitus. Luvallisessakin käytössä tulee aina noudattaa kaupungin graafista ohjeistusta.

Ehdot Kaarinan vaakunan käyttämisestä

Paras paikka -asukaslehti

Paras paikka on Kaarinan kaupungin asukaslehti. Se jaetaan maksutta kotitalouksiin 4-5 kertaa vuodessa.

Lehteä on jaossa palvelupisteissä rajattu määrä aina ilmestymispäivän jälkeen.

Vuoden 2024 lehdet sähköisinä versioina:

Vuoden 2023 lehdet sähköisinä versioina:

Vanhempia asukaslehden numeroita voit lukea sähköisesti täältä.

Lehden jakelupäivät voivat vaihdella hieman jakelualueesta riippuen. Jos et saa lehteä kotiisi, voit ilmoittaa jakeluhäiriöstä:

  • puhelimitse: 02900 10040
  • sähköpostitse: jakeluvalvonta@suoramainonta.fi
  • sähköisellä lomakkeella: www.jakelupalaute.fi

Mikäli jakelu ei suju muistutuksestasi huolimatta, lähetä palautetta kaupungille osoitteella tiedotus@kaarina.fi Muista liittää palautteesi mukaan nimesi ja osoite, johon lehteä ei ole toimitettu. 

Yhteystiedot

Jaa