Ilmoittautuminen ja kurssi-info

Tälle on kerättynä tietoa Kaarinan kansalaisopiston ilmoittautumiseen sekä opinto-oppaaseen liittyvistä asioista. Tarkista myös sivu "Ajankohtaista"

Kurssitarjonta sekä ilmoittautuminen 2024 - 2025

Kaarinan kansalaisopiston työvuoden 2024 - 2025 kurssit julkaistaan nettikaupassamme 3.6.2024.

Kaikki koko työvuoden pituiset kurssit sekä pelkästään syyskauden kurssit avautuvat varattaviksi sekä nettikaupassa että puhelimitse 9.8.2024 klo 08.00. Puhelinnumero (02) 588 3000 palvelee 08.00 - 15.30.

Kevätkauden 2025 kurssit avautuvat varattaviksi sekä nettikaupassa että puhelimitse 8.11.2024 klo 08.00. Puhelinnumero (02) 588 3000 palvelee 08.00 - 15.30

Poikkeus: kielten jatkokurssit avautuvat varattavaksi nettikaupassamme maanantaina 1.8.2023 klo 8.00.

Yleistä

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä joten ole nopea. Suosituimmat kurssit täyttyvät tosi nopeasti. Internetpalvelussa kerää yhden henkilön kaikki kurssin ns. ostoskoriin ja vasta sen jälkeen kerrot yhteystietosi. Voit harjoitella tuota ilmoittautumista kurssilla NETTI-ILMOITTAUTUMISEN OMATOIMI HARJOITTELUKURSSI -kanssa. Kursseille voivat osallistua sekä kaarinalaiset että naapurikuntien asukkaat. 

Opintoryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen yhteydessä näet saitko kurssipaikan tai jäitkö varapaikalle. Ilmoitamme vapautuneista paikoista tekstiviestillä. Koko työvuoden pituisten kurssien varasijoilta täytetään paikat ainoastaan syyskauden aikana. Mahdolliset vapaat paikat kevätkaudelle vaativat uuden ilmoittautumisen tammikuun 2025 aikana.

UUTTA!
Uudistetussa nettikaupassa on mahdollista hakea omat varaukset esiin käyttämällä "Omat ilmoittautumiseni" toimintoa.

KEVÄT 2025
Kaarinan kansalaisopiston kurssitarjonnan kevään ohjelma julkaistiin jo kesäkuussa 2024. Varaamaan pääset 8.11.2024 klo 08.00.

Opinto-opas jaetaan kaikkiin kaarinalaisiin kotitalouksiin 31.7.2024.

Tule mukaan oppimaan tekemällä!

Ilmoittautuminen aikuisten kursseille

Aikuisten kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon internetissä opinto-ohjelmaan merkittyyn kurssikohtaiseen määräaikaan mennessä. Voit tutustua opinto-ohjelmaan ja ilmoittautua kursseille Opinto-ohjelma ja ilmoittautuminen.

Mikäli käytössä ei ole internet-yhteyttä, kursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse. Puhelinpalvelu on käytössäsi arkipäivisin toimistoaikaan, p. 02 588 3000.
Tarkista tästä toimiston aukioloajat

Aikuisten kurssien ikäraja on 16 vuotta kurssin aloitushetkellä. Poikkeuksia voi tiedustella opiston toimistolta. 

Emme ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostilla tai tekstiviestillä. Ilmoittautuminen on sitova. 

Kurssi alkaa opinto-ohjelmaan merkittynä ajankohtana. Kurssin peruuntumisesta ilmoitamme tekstiviestillä.
UUTTA! Tammikuusta 2023 alkaen kurssijärjestelmämme lähettää kurssin aloituksesta muistutus sähköpostin. 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kursseille

Lasten musiikinryhmä- että yksilöopetukseen voit myös ilmoittautua internetissä. Yksilö-opetuksen tarkka opetusaika sovitaan opettajan kanssa ensimmäisellä kerralla. Tarkemmat ohjeet kurssikohtaisissa ilmoitusteksteissä.

Muihin lasten kursseihin ilmoittautuminen kuten aikuisten kursseihin. Alaikäisten kohdalta tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä myös huoltajan tiedot.

Voit tutustua opinto-ohjelmaan ja ilmoittautua kursseille Opinto-ohjelma ja ilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen ilmaisluennoille

Kaudella 2024 - 2025 Kaarina-salissa pidettävät luennot ovat Kaarinan kirjasto- ja kulttuuripalveluiden ja kansalaisopiston yhteistyötä.
Tarjolla on useita mielenkiintoisia aiheita eri alueilta, luennot ovat ilmaisia.

Luennoille ilmoittautumaan pääset tästä: luento ilmoittautuminen.

Työajat ja arkipyhät

Ajantasaiset tiedot löydät sivultamme Opiskelijoille kohdasta Työkaudet, opiskeluoikeus ja kurssin toteutuminen 

Kurssit alkavat työkauden aikana kovin eri aikoihin. Opiston työkausi on pitkä (työkausi) ja sen sisällä kurssit alkavat vaihtelevin ajankohdin. Tarkista oman kurssisi aloitus sekä muut tiedot nettivarauksesta. Voit tuolla hakea kaikki omat varauksesi käyttäen toimintoa Omat ilmoittautumiseni.  

Opinto-ohjelma

Opinto-ohjelman näköiskopioon voi tutustua ennakolta. Tästä lukemaan Opinto-ohjelmaa 2024 -2025. Parhaimmat kurssien hakutoiminnot löytyvät uusitusta nettikaupastamme.

Opinto-ohjelman jakelu

Opinto-ohjelma jaetaan heinä- elokuun 2024 vaihteessa kaarinalaisiin kotitalouksiin sekä yrityksiin. Jos et saa opasta kotiisi, voit noutaa opinto-ohjelman palvelupisteistä (Kaarina ja Piikkiö), Kaarinan pääkirjastosta, uimahallilta ja Vaparilta sekä Littoisten monitoimitalolta elokuun puolivälin jälkeen.

opiston opinto-oppaan 24-25 kansikuva

Maksut ja palautukset sekä peruutuksista

Opiston toimiston yhteystiedot

Tarvittaessa lisäapua, ota yhteyttä opiston toimistoon

Opiston toiminnan kesätauko 2024

Kaarinan kansalaisopistolla ei ole mitään toimintaa viikkojen 26 - 35 välillä.
Toivotamme kaikille kurssilaisillemme ja opettajille rentouttavaa kesätaukoa.

9.8.2024 klo 08.00 avautuvat kaikki työvuoden 24-25 pitkät kurssit sekä syksyn lyhyt kurssit varattaviksi. 
Varauksen voi tehdä sekä puhelinpalvelussa 02 5883000 08.00-15.30 että nettikaupassamme: https://uusi.opistopalvelut.fi/kaarina/fi/

Tervetuloa taas harrastamaan kanssamme!

 

Jaa