Ohjeita ja lomakkeita

Opettaja ja sellaiseksi aikova: täältä löydät tarvitsemiasi ohjeita sekä lomakkeita.

Ohjeita

Täältä löytyy ohjeita seuraaviin tarpeisiin:

  • Hellewi-kurssijärjestelmän käyttöä avustavat ohjeet

HUOM! Jotta voit käyttää Hellewi-kurssijärjestelmää, pitää opiston ensin yhdistää sinun käyttäjätietosi Hellewin käyttäjärekisteriin. Ota yhteyttä niin tehdään sinulle oman kurssijärjestelmätunnus.

Hellewi kurssijärjestelmä löytyy suoraan selaimella käytettävänä. Osoite on https://kaarina.opistopalvelut.fi

Hellewiä voi käyttää myös älylaitteilla. Lataa omaan tablettiisi tai älypuhelimeesi Hellewi-applikaatio. Merkitäksesi kurssien paikallaolijat sähköiseen päiväkirjaan heti kurssipaikalla.
Applikaatiot löytyvät Applen omasta Storesta ja Android-sovellus Google Play kaupasta. 

Kaikki lomakkeet latautuvat linkistä käyttöösi.

Lomakkeita

  • Uuden opettajan henkilötieto ja osaamiskuvaus lomakkeet.
  • Kurssisuunnittelulomake
  • Matkalaskulomake
  • Riskienkartoituslomake

Kaikki lomakkeet latautuvat linkistä käyttöösi. Huomaa, että lomakkeet on tarkoitettu sähköisesti täytettäväksi. Täydennä tietosi harmaaseen laatikkopohjaan. Lopuksi muista tallettaa ne ensin omalle koneellesi, nimeä tiedosto tilanteeseen soveltuvalla nimellä ja toimita ne opistolle sähköpostilla.

Uudet opettajat täyttävät sekä henkilötiedot että osaamiskuvauslomakkeet ja toimittavat ne opistolle. Lomake on mahdollista täyttää sekä MS Word- että OpenOffice -muodossa.

Kurssisuunnittelulomakkeeseen on kerätty olennaiset perusasiat, jotka pitää ottaa huomioon uutta kurssia suuniteltaessa.  
Lomake palautetaan suunnittelijaopettajalle, jolta saat myös täyttöapua. Kaikkia kohtia ei tarvitse aluksi täyttää, vaan suunnitelmaa täydennetään prosessin edetessä.  Lomakkeen löydät sekä Word- että OpenOffice -muodossa. Lomake sisältää  täyttöön liittyvään ohjeistusta.

Matkalaskulomake täytetään erikseen syys- ja kevätkaudelta. Tee se heti oman opetuksesi loputtua ja toimita sähköpostilla opiston yhteispostilaatikkoon. Lomake on mahdollista täyttää sekä MS Word- että OpenOffice -muodossa.

Aina jokaisen lukuvuoden alussa on syytä tarkistaa, onko kyseisestä kurssitilasta tehty riskienkartoitus. 
Lomake palautetaan suunnittelijaopettajalle, jolta saat tarvittaessa täyttöapua. Lomake mahdollista täyttää sekä MS Word- että OpenOffice -muodossa. Lomakkeen alussa on täyttöön liittyvää ohjeistusta.

Yleisiä ohjeita

  1. Kun tuot meille postia - tässä siihen apua. "Miten paperipostia opistolle"
  2. Kurssilaisten erillinen kuvauslupa. "Kaarina kansalaisopisto kuvalupa"

Jaa