Lähiliikuntapaikat ja pienpelikentät

Koulujen ja päiväkotien pihat (kaupungin omistamat) sekä leikkipuistot ovat oivallisia lähiliikuntapaikkoja.

Monitoimikaukalo

Monitoimikaukaloita löytyy Kaarinan lukion, Rungon koulun, Piikkiön yhtenäiskoulun, Auranlaakson koulun, Hovirinnan koulun, Kuusiston koulun ja Piispanlähteen alakoulun pihoilta. Kaukaloissa on maalit sekä maalien yläpuolella koripallokorit.

Piikkiön yhtenäiskoulun monitoimikaukalo

PANNAfootball

PANNAfootball on taitopeli. Kaarinan kaksi peliareenaa ovat sijoitettuna Kotimäen koulun sekä Piikkiön yhtenäiskoulun piha-alueelle.

PANNAfootbal on taitolaji, kentän ollessa halkaisijaltaan vain 6 metriä.

PANNAfootball -peliä pelataan 2 vastaan 2 -pelinä maaleista kuten jalkapallossa, mutta PANNA-maali (pallo vastustajan jalkojen välistä maaliin) päättää pelin heti. Peliaika on 3 min., tasapeliin päätyttäessä 1 min. lisäaika. Mikäli ratkaisua ei edelleenkään synny, voittaja voidaan arpoa. Jos kelloa ei ole käytössä ajanottamiseen, niin voidaan pelata esim. 3 maalista poikki, mutta PANNAmaalilla voittaa kuitenkin välittömästi.

Peli vaatii äärimmäistä koordinaatiota ja pallon hallintaa. Sen intensiivisyys asettaa korkeat panokset pelaajan kunto-ominaisuuksille. Pelaaminen vaatii peliälyä ja vastustajan liikkeiden ja aivoitusten salaman nopeaa tulkintaa.

PANNAfootball on todellinen taitolaji, mutta kuka tahansa voi pelata sitä omalla taitotasollaan.

Pannafootball areena

Pienpelikenttä

Pieni hiekkapohjainen pelikenttä sijaitsee Hovirinnan rantapuiston ulkokuntoilulaitteiden vieressä. Pelikentällä voi pelata esim. petankkia, mölkkyä, ym. pienpelejä.

Liikuntaleikkiaarteet Kuusistossa, Rauhanlinnassa ja Voivalassa

Liikuntaleikkiaarteet Piispanristillä

Liikuntaleikkiaarteet Tuorlassa

Liikuntaleikkiaarteet Littoisissa

Jaa