Lasten Lystikäs

Lystikkäät ovat ilmaisia, koko perheen yhteisiä leikkihetkiä. Ne on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, mutta mukaan pääsevät myös vanhemmat sisarukset

Lasten Lystikäs Vaparissa

Vaparin juoksusuoralle on rakennettu temppurata, diskotilassa pompitaan isolla pomppupatjalla ja tatamialueella on 0–3-vuotiaiden oma minimaailma. Tapahtuman ideana on tarjota liikunnallinen ympäristö, jossa lapset saavat vapaasti touhuta, temmeltää ja toteuttaa itseään yhdessä vanhempien kanssa.
Tapahtuman järjestää Kaarinan Liikuntapalvelut yhdessä paikallisten urheiluseurojen kanssa.
Lystikäs-tapahtuman aikana osallistuva urheiluseura pitää kahviota, josta voi ostaa pientä purtavaa, mikäli nälkä yllättää kesken temmellyksen. Varaa siis käteistä rahaa mukaan, kun kaikilla seuroilla ei ole hankittuna erillistä korttilukijaa. Tule mukaan temmeltämään ja viettämään liikunnallinen aamupäivä Lasten Lystikkäässä!

Syksyn 2022 Lystikkäät 10.9., 24.9., 8.10., 29.10., 12.11., 26.11. ja 10.12. klo 10-13

Vaparin Lystikäs

Soveltava Lystikäs Vaparissa ja lähikunnissa

Tapahtuma on suunnattu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja heidän vanhemmilleen tai huoltajilleen. Toimipisteet on rakennettu kohderyhmälle sopivaksi ja tila on suurimmalta osalta esteetön. Tapahtuma järjestetään yhden kerran syksyisin ja keväisin. Erityislasten Lystikästä järjestetään myös muissa kunnissa, joten tapahtumia löytyy useammin syksyn ja kevään aikana. Tapahtumassa ei ole ikärajaa.

Soveltava Lystikäs Vaparissa lauantaina 29.10. 2022 klo 13-15 

Mini Lystikäs kolmen koulun liikuntasalissa

Jokaviikkoisissa peuhuilloissa on käytössä liikuntasalien tilat ja välineistö mm. temppuratoineen ja palloineen. Peuhuillat on suunnattu ensisijaisesti alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen, mutta myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan pienempien etusijan huomioiden. Toiminta on valvottua muttei ohjattua. Lapsilla tulee olla aina vastuullinen, täysi-ikäinen huoltaja paikalla – vanhempien ohella yhtä hyvin myös mummien, kummien, isosisarusten tai vaikkapa naapurien innostaminen mukaan on erittäin varteenotettavaa.

 

Empon koulun Mini Lystikäs

Jaa