Tervetuloa vauvauintiin

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen seuraavalle vauvauintikaudelle alkaa

  • kaarinalaisille maanantaina 5.8.2024 klo 17 ja
  • ulkopaikkakuntalaisille tiistaina 6.8.2024 klo 17.

 

Vauvan on oltava aloitettaessa vähintään 3kk:n ikäinen ja painaa vähintään 5kg. Etusijalla ilmoittautumisissa ovat kaarinalaiset. 

Ilmoittautuminen järjestetään neljä kertaa vuodessa: elokuussa, syys-lokakuussa, joulu-tammikuussa ja maaliskuussa. Ilmoitamme tarkemmat ilmoittautumisajankohdat nettisivuillamme, Facebookissa sekä Paras paikka -asukaslehdessä ilmoittautumisten lähestyessä. 

Vapaita paikkoja ja lisätietoja Kaarinan Uimahallista 050 314 5277

Käyntien peruutukset tekstiviestillä numeroon 050 314 5277 

Ilmoittautumissivulle tästä linkistä

(Tarkista, että ilmoittaudut oikeaan ryhmään vauvan syntymäajan perusteella)

Vauvauinnin infopaketti

Ensi kertaa Kaarinan ryhmiin osallistuvien tulee lukea alta löytyvä infopaketti. Tämä tarkistetaan kassalla ensimmäisellä uintikerrallanne.

Vauvan kylpyveden lämpötila kannattaa laskea hiljakseen ja asteittain kohti 32 astetta, jolloin siirtyminen kotikylvystä uimahallin altaaseen on pehmeämpi. Suosittelemme vauvauintiin keskivartalon peittävää  niin sanottua painijamallista uima-asua, jolloin vauvan käsittely vedessä on helpompaa. Myös muun malliset uima-asut käyvät. Emme vaadi tai suosittele uimavaipan käyttöä.

Infopakettilinkki

Vauvauinnin hinta

Kausimaksu on 80 € (8-11krt), joka sisältää vauvan osallistumismaksun sekä ohjauksen. Tämän lisäksi maksetaan yhden aikuisen sisäänpääsymaksu jokaisella kerralla. Toisen aikuisen sekä alle 5-vuotiaiden sisarusten sisäänpääsy on maksutonta.

Vauvauintiryhmät

Ryhmiä on sekä lauantai- että sunnuntaiaamuisin klo 9.45-11.45 välisenä aikana. Ryhmämme menevät ikäluokittain: yli 1-vuotiaat, 9-11 kk, 6-8 kk ja 3-5 kk.

Yksi kurssijakso kestää vuodenajasta riippuen 8-11krt. Jakson jälkeen ryhmäläiset saavat halutessaan jatkaa suoraan seuraavan ikäkauden ryhmään. Vauvauinnissa käydään kerran viikossa ja uintiaika on 30 minuuttia kerrallaan. Vauvauinti kestää 3 kk – n. 1,5 v. ikään. Kaikki ohjaajamme ovat SUH:n kouluttamia vauva- ja perheuinnin ohjaajia.

Jaa