Nugipagu

Nuorisopalveluiden minibussi on kesäisin liikkuvana nuorisotilana ja lukukauden aikana ensisijaisesti etsivän nuorisotyön työvälineenä.

Nugipagu on Kaarinan nuorisopalveluiden minibussi, joka kesäaikaan täytetään kivoilla välineillä ja mukavilla nuorisotyöntekijöillä. Nuoret voivat kutsua Nugipagun paikalle, kun kaipaavat tekemistä. Nugipagusta löytyy mm. sumopainipuvut, uimaleluja, piha- ja lautapelejä ja pientä tarjottavaa. Nugipagu liikkuu koko Kaarinan alueella.

Kesäkauden ulkopuolella Nugipagua käyttävät etsivät nuorisotyöntekijät sekä nuorisopalveluiden ryhmät.

Kesällä nugipagu ajaa nuorten luo

Kaarinan kaupungin nuorisopalvelut siirtyy kesällä jälleen renkaitten päälle. Nugipagu on tilarajoitteista täysin vapaa ja mahdollistaa liikkumisen koko Kaarinan alueella juuri sinne, missä nuoret ovat.

Nugipagu liikkuu Kaarinassa kesällä aikavälillä ke ja to 13.6.-31.7. Pääsääntöisesti toiminta-aika on arkisin klo 16-21. Nugipaguun ovat tervetulleita kaikki kaarinalaiset 9-18-vuotiaat nuoret. Nugipagussa on aina vähintään kaksi ammattitaitoista nuorisotyöntekijää mukana.

Nuoret ovat olleet mukana Nugipagun suunnittelussa ja saaneet vaikuttaa muun muassa sen mukana kulkevaan välineistöön. Myös Nugipagun logo on nuoren käsialaa. 

Nugipagu somessa

Nugipagun tavoittaa kesällä numerosta 0503033790 ja nimellä Nugipagu Instagramista ja Snapchatista.

Nugipagun tavoittaa helpoiten sosiaalisen median kautta. Nugipagulla on käytössään WhatsApp, Instagram ja Snapchat, joiden avulla voi kutsua Nugipagun mihin tahansa julkiseen paikkaan Kaarinan alueella. Nugipagun liikkeitä pystyy seurailemaan sometilien avulla ja tulla itsekin osallistumaan toimintaan.
Tunnisteina käytetään seuraavia:
#kaarinannuoret
#nugipagu
#motorisoitunuorisotyö
#liikkuvanuorisotyö
#kaarina
#kesäkaarina
#kesä2020

 

Jaa