Tuumasta duuniin -kesätyötuki

Tuumasta duuniin -hakuaika on 14.2.-1.3.2022.

Tuumasta duuniin -tuet on arvottu 3.3.2022. Tuen saajat saavat ilmoituksen asiasta sähköpostitse. Sitoumukset toimitetaan postitse viikon 10 aikana.

Tuumasta duuniin on tuki, jonka avulla 26 kaarinalaista nuorta voi työllistyä. Jos olet syntynyt vuosina 2001-2006, voit tehdä tukihakemuksen ja saada arvonnan kautta sitoumuksen tukeen. Tämän jälkeen haet itse työpaikan kaarinalaisesta yrityksestä ja kaupunki tukee yritystä palkkauksessa. Tuen määrä on 400 euroa. Oman perheenjäsenen työllistämiseen tukea ei voida myöntää. 

Hae tukea

Toimita hakuaikana, 14.2.-1.3.2022, vapaamuotoinen Tuumasta duuniin -tuen hakemus yhteystietoineen (nimi, osoite, syntymävuosi, puhelinnumero sekä mahdollinen sähköpostiosoite) Kaarinan kaupungin henkilöstöpalveluun Anne Rostedtille.

Voit toimittaa hakemuksen postitse osoitteella Kaarinan kaupunki / Anne Rostedt, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina tai sähköpostitse anne.rostedt@kaarina.fi  tai jättää sen Kaarinan tai Piikkiön palvelupisteeseen nimellä Anne Rostedt / Henkilöstöpalvelut.

Tuumasta duuniin -sitoumuksen saajat sekä varalla olevat saajat arvotaan hakemuksensa määräaikaan mennessä jättäneiden kesken 3.3.2022. Tukisitoumuksen saaneille toimitetaan sitoumukset postitse viikon 10 aikana.

Tuen suuruus ja edellytykset maksamiselle

Tuen suuruus on 400 € ja se maksetaan sinut työllistävälle yritykselle. Tuki voidaan hakuaikana myöntää vain yhden kerran samalle henkilölle.

Edellytyksenä tuen saamiseen on, että kaarinalainen yritys työllistää sinut kesällä 2022 (ajalla 1.5.–30.9.2022) kokopäiväisesti (min. 30 h/vko) vähintään neljän viikon ajaksi.

Yrityksen tulee olla kotipaikkakunnallaan merkitty ammatti- tai elinkeinorekisteriin.  HUOM! Oman perheenjäsenen työllistämiseen tukea ei voida myöntää.

Ohjeet tuen saajille

Sitoumuksen saatuasi sinulla on viisi viikkoa aikaa hakea kesätyöpaikka kaarinalaisesta yrityksestä. Mikäli sinua ei onnista kesätyöpaikan saanti määräajassa, siirtyy hakemus ilman erillistä ilmoitusta varasijalla olevalle nuorelle, jonka jälkeen myös hänellä on viisi viikkoa aikaa etsiä itselleen työpaikka. 

Jos päätät jättää saamasi tukisitoumuksen käyttämättä, olethan ystävällinen ja ilmoitat asiasta Anne Rostedtille, jotta tukiraha saadaan muiden tarvitsijoiden käyttöön.

Saatuasi kesätyöpaikan toimita henkilöstöpalveluun välittömästi työsopimus tai muu työnantajan vahvistus työsuhteesta.  Sopimuksen / työantajan vahvistuksen voi toimittaa sähköisesti tai postitse Anne Rostedtille (anne.rostedt@kaarina.fi , Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina). 

Jaa