Tuumasta duuniin -kesätyötuki

Tuumasta duuniin 2021

Tuumasta duuniin -hakuaika on päättynyt.

Tuumasta duuniin -sitoumukset sekä varasijalla olevat arvottiin 4.3.2021.  Tukisitoumuksen saaneille toimitetaan sitoumukset postitse viikon 10 aikana.

Hae paikka viiden viikon kuluessa

Sitoumuksen saatuasi sinulla on viisi viikkoa aikaa hakea kesätyöpaikka kaarinalaisesta yrityksestä. Mikäli sinua ei onnista kesätyöpaikan saanti määräajassa, siirtyy hakemus ilman erillistä ilmoitusta varalle olevalle, jolle annetaan tuo sama viisi viikkoa aikaa etsiä itselleen työpaikka.

Ota rohkeasti yhteyttä kaarinalaisiin yrityksiin ja kerro, että sinulla on mahdollisuus saada Kaarinan kaupungin kesätyötuki, mikäli yritys palkkaa sinut kesällä töihin. Tuen suuruus, mikä maksetaan sinut palkkaavalle yritykselle, on 400 € ja se voidaan hakuaikana myöntää vain yhden kerran samalle henkilölle.

Edellytyksenä tuen saamiseen on, että kaarinalainen yritys työllistää sinut kesällä 2021 (ajalla 1.5.–30.9.2021) kokopäiväisesti (min. 30 h/vko) vähintään neljän viikon ajaksi. Yrityksen tulee olla kotipaikkakunnallaan merkitty ammatti- tai elinkeinorekisteriin. 

Oman perheenjäsenen työllistämiseen tukea ei voida myöntää.

Ilmoita saamastasi paikasta

Saatuasi kesätyöpaikan toimita henkilöstöpalveluun välittömästi työsopimus tai muu työnantajan vahvistus työsuhteesta.  Sopimuksen / työantajan vahvistuksen voi toimittaa sähköisesti tai postitse Anne Rostedtille, anne.rostedt@kaarina.fi, Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina.  

Ilmoita, jos et käytäkään sitoumusta

Jos päätät jättää saamasi tukisitoumuksen käyttämättä, olethan ystävällinen ja ilmoitat asiasta Anne Rostedtille, jotta tukiraha saadaan muiden tarvitsijoiden käyttöön.

Tuumasta duuniin on tuki, jonka avulla 26 kaarinalaista nuorta (s. 2000–2005 välisenä aikana) voi työllistyä. Nuori etsii itse työpaikan kaarinalaisesta yrityksestä ja kaupunki tukee yritystä palkkauksessa. Tuen määrä on 400 euroa. Oman perheenjäsenen työllistämiseen tukea ei voida myöntää. 

Jaa