Joulukorttivarat SPR:lle - ikäihmisille yli 1500 tervehdystä

Julkaistu: 21.12.2021 | Päivitetty: 22.8.2023

Kaarinan kaupunki ei tänäkään vuonna lähettänyt joulukortteja. Kortteihin varatut rahat lahjoitettiin Suomen Punaisen Ristin Kaarinan-Piikkiön osastolle kiitoksena koronarokotuksiin liittyvästä avusta. Kaarinalaiset puolestaan osallistuivat ahkerasti Joulupostia ikäihmisille -keräykseen. Ikäihmisille on lähtenyt yli 1500 joulukorttia ympäri Kaarinaa, kiitos kaikille kortteja tuoneille.

SPR  on toiminut korvaamattomana apuna etenkin koronarokotuksien järjestelyissä ja avustavissa töissä. SPR:n Kaarinan-Piikkiön osaston vapaaehtoiset ovat olleet hymysuin ohjaamassa ja auttamassa rokotukselle tulevia sekä vastanneet kärsivällisesti kysymyksiin. Kaarinan kaupunki kiittää lämpimästi SPR:n vapaaehtoisia ja lahjoittaa vuoden 2021 joulukorttivarat toiminnan tukemiseen.

SPR:n vapaaehtoinen Oskarintalon rokotuspaikan ovella. Kaarinan kaupunki kiittää kaikkia vapaaehtoisia ja SPR:ää.

Siskot ja Simot -vapaaehtoisjärjestön organisoima Joulupostia ikäihmisille -kampanja järjestettiin 113 paikkakunnalla ympäri Suomea, Kaarinassa ensimmäistä kertaa. Upeat keräyslaatikot askarteli palvelupiste Fiskariin Auranlaakson iltapäiväkerho ja Piikkiön palvelupisteeseen Rungon koulun iltapäiväkerho. Iso kiitos lapsille, kerhojen vetäjille ja palvelupisteille. Ja iso kiitos myös kaarinalaisille, teidän ansiostanne moni yksinäinen ikäihminen saa tänä vuonna joulukortin.

Kortteja kertyi Kaarinassa yli 1500 ja koko Suomessa noin 110 000. Kaarinan ikäihmisten palvelut toimittaa kortit kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. 

Kampanjan suojelija tasavallan presidentti Sauli Niinistö osallistui myös puolisonsa Jenni Haukion kanssa korttikeräykseen. 89-vuotias Maila Hastell, joka on Piikkiökodin asukas, oli yksi ihan virallisen joulutervehdyksen saaneista kaarinalaisista. Maila kuuntelee radiosta urheilua ja musiikkia sekä nauttii läheisten vierailujen lisäksi keskustelemisesta. Presidenttiparin joulutervehdys ilahdutti kovasti päivää ja sitä varmasti muistellaan vielä pitkään.

Maila Hastell.
Iso osa korteista oli itse tehtyjä. Kiitos kaikille kampanjaan osallistujille.

Kaarinan kaupunki toivottaa kaikille asukkaille ja yhteistyökumppaneille rauhallista joulunaikaa!

Jaa