Koe Soitto! 2023 –musiikkitapahtuman voittajaksi Eemeli Heiniö yhtyeineen

Julkaistu: 19.6.2023 | Päivitetty: 22.8.2023

Koe Soitto! 2023 –musiikkitapahtuman voitti Eemeli Heiniö yhtyeineen 6.5.2023 Vaparilla järjestetyssä finaalissa. Voittajayhtye soitti ensimmäisen keikkansa nuorisovaltuuston Yhdessä hyvää musiikin voimalla- hyväntekeväisyystapahtumassa 31.5. Kaarinassa Littoisten lavalla.

Bändissä soittavat laulaja ja kakkoskitaristi Eemeli Heiniö, kitaristi Edvin Kangas, rumpali Johannes Länne, kosketinsoittaja Sandria Haapala ja basisti Eliel Meretoja. Bändin jäsenet ovat lukioikäisiä, ja musiikki on heille väylä itseilmaisuun ja taiteen luomiseen.

Syksyllä 2023 bändi alkaa työstää äänitettä Turku Rock Academylla. Eemeliä kuullaan jatkossa myös Kaarinan kulttuuripalveluiden tapahtumissa. Kaarinan kaupunki onnittelee voittajia! Tästä bändistä varmasti kuullaan vielä!

Koe Soitto! –musiikkitapahtuma järjestettiin keväällä 2023, ja se oli avoin 15-25 –vuotiaille kaarinalaisille tai Kaarinan lähialueilla asuville musiikin harrastajille. Finaaliin pääsi alkukarsinnoista neljä esiintyjää: Eemeli Heiniö yhtyeineen, The Law, Topias ja The Trooper.

 

Kuvat: Hertta Leppänen

Jaa