Petankkia Piikkiön uudessa puistossa - Kesämäen leikkipuistossa peruskunnostus

Julkaistu: 14.9.2022 | Päivitetty: 14.9.2022

Koroistenkujan puiston rakentaminen Piikkiössä alkoi 14.9.2022 ja petankkia voi päästä pelaamaan jo lokakuussa. Kesämäen Kumpulanpuiston leikkipuistossa tehdään peruskunnostustöitä syyskuun lopulta alkaen. Kesämäessä voi leikkiä uusilla leikki- ja liikuntavälineillä hyvässä valaistuksessa säiden salliessa lokakuussa. Työmaan aikana alueilla liikkuminen ei ole sallittua.

Piikkiön puistosuunnitelmaan lisättiin petankki

Koroistenkujan puiston rakentaminen Piikkiössä on aloitettu 14.9.2022. Puisto sijaitsee Ahokujan matonpesupaikan länsipuolella. Puistosuunnitelma hyväksyttiin teknisessä lautakunnassa 25.5.2021. Lähiasukkaat ovat jälkeenpäin esittäneet toiveen petankkikentän saamiseksi puistoon.

Puistoon tulee

  • puistokäytävä,
  • petankkikenttä,
  • puuistutuksia ja
  • penkkejä.

Alueen hulevesien ohjaamiseen kiinnitetään huomiota. Puistokäytävän pintaan levitetään viimeiseksi kivituhka. Heinikko- ja rikkaruohopinnat muutetaan nurmipintaisiksi ja puiden alustoille levitetään kuorikate.

Työ istutuksineen valmistuu säiden niin salliessa lokakuun aikana.

Työmaan aikana alueella liikkuminen ei ole sallittua.   

Kumpulanpuiston leikkipuisto uudistuu

Kumpulanpuiston leikkipuisto Kesämäessä peruskunnostetaan. Puisto sijaitsee Pisarakadun päästä alkavalla viheralueella. Työ alkaa syyskuun lopulla ja valmistuu istutuksineen säiden niin salliessa lokakuun aikana.

Leikkipuiston pohjoispuolelle tulee puistokäytävä nykyisen oikopolun tilalle. Leikki- ja liikuntavälineet uusitaan ja leikkipuisto valaistaan. Viheralueelle istutetaan lisää puustoa.

Työmaan aikana leikkipuiston alueella liikkuminen ei ole sallittua.  

Jaa