TTK-tonni Kaarinan SOS-Lapsikylälle

Julkaistu: 4.11.2022 | Päivitetty: 4.11.2022

Kaarinan kaupunki lahjoittaa tuhat euroa Kaarinan SOS-Lapsikylälle. Kyseessä on laulaja Benjamin Peltosen ja tanssinopettaja Sami Heleniuksen valitsema hyväntekeväisyyskohde. Lahjoitus liittyy Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, jossa ”Kaarinan pojat” tanssivat kaupungin suomalaisten tietoisuuteen.

Benjamin Peltonen ja Sami Helenius toivat esille kotiseuturakkauttaan ja taustaansa kaarinalaisina 9. lokakuuta esitetyssä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa. Myös Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta ja hallintojohtaja Päivi Antola oli kutsuttu paikalle kannustamaan oman paikkakunnan tanssijoita.

– Kaarina sai paljon julkisuutta Benjaminin ja Samin kautta, mistä olemme tietysti hyvin ylpeitä. Pääsimme kerralla, jos ei ihan maailmankartalle, ainakin Suomen kartalle. Halusimme antaa omille pojillemme aineettoman lahjan, ja hyväntekeväisyyslahjoitus tuntui parhaalta vaihtoehdolta, kertoo Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta.

Benjamin ja Sami valitsivat kohteeksi Kaarinan SOS-Lapsikylän tukeakseen paikallista järjestöä ja nuorisoa.

– Olemme iloisia ja kiitollisia, että Kaarinan SOS-Lapsikylä valikoitui lahjoituksen kohteeksi. Kansainvälisenä lastensuojelujärjestönä tehtävämme on auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä Suomessa ja maailmalla. Lahjoituksella mahdollistamme lapsille ja perheille Kaarinassa sellaista iloa ja hyvinvointia tuottavaa yhteistä tekemistä, mitä ei muuten olisi mahdollista toteuttaa, kiittelee Kaarinan SOS-Lapsikylän johtaja Sari Carlsson.

Suomen SOS-Lapsikylä viettää 60-vuotisjuhlavuottaan, ja Kaarinassa SOS-Lapsikylä on toiminut jo 19 vuotta.

– Kaarina on erinomainen paikka toiminnallemme, ja olemme olleet todella tyytyväisiä luonnonläheiseen ja kauniiseen ympäristöön sekä sujuvaan yhteistyöhön ja palveluihin alueella.

Lisätietoja:

Harri Virta, kaupunginjohtaja, Kaarinan kaupunki, p. 050 3732400, harri.virta@kaarina.fi

Sari Carlsson, lapsikylän johtaja, Kaarinan SOS-Lapsikylä, p. 040 522 2015, sari.carlsson@sos-lapsikyla.fi

Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta lahjoitti tuhannen euron summan Kaarinan SOS-Lapsikylälle. Kohteen ovat valinneet Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa ”Kaarinan pojiksi” tunnustautuneet Benjamin Peltonen ja Sami Helenius. Lapsikylän johtaja Sari Carlsson iloit-see siitä, että lapsille ja perheille voidaan järjestää sellaista iloa tuottavaa toimintaa, johon muuten ei olisi varaa.

Jaa